News

Ce a făcut un șofer român aflat la volan unei Dacia Spring. E incredibil pe unde a mers cu mașina electrică: “Cât curaj! Nici pe jos nu aș trece”

Ce a făcut un șofer român cu mașina Dacia Spring. Bărbatul aflat la volan a mers pe un traseu care i-a uimit pe mulți!
01.10.2023 | 09:00
Ce a facut un sofer roman aflat la volan unei Dacia Spring E incredibil pe unde a mers cu masina electrica Cat curaj Nici pe jos nu as trece
Ce a făcut un șofer român aflat la volan unei Dacia Spring. Foto: Colaj Fanatik / Captură Facebook / Cosmin Crăciun
ADVERTISEMENT

Ce a făcut un șofer român aflat la volan unei Dacia Spring. Acesta a făcut un gest considerat uimitor de alți oameni, cu mașina!

Ce a făcut un șofer român aflat la volan unei Dacia Spring

Un șofer român aflat la volanul unei mașini Dacia Spring a uimit pe toată lumea cu gestul său. Bărbatul a trecut la volanul mașinii peste un pod realizat din scânduri de lemn.

ADVERTISEMENT

Urmăritorii săi de pe rețelele de socializare au fost șocați când au văzut clipul video.

„Avantaj Spring, este ușor ca un cal și îngust ca restul”, a scris bărbatul pe rețelele de socializare, unde a publicat un clip video în timp de trece cu mașina.

Multă lume i-a spus că nu ar fi avut curaj să treacă peste acel pod nici cu propriile picioare, și în niciun caz cu o mașină!

ADVERTISEMENT

„Cât curaj ! Nici pe jos nu aș trece pe acolo”, a spus cineva. „Ehe…dacă locuiai dincolo, crede-mă că treceai”, i-a răspuns Cosmin Crăciun, autorul postării.

Mașina Dacia Sprin pe pod
Mașina Dacia Sprin pe pod. Foto Colaj Fanatik Captură Facebook / Cosmin Crăciun

Despre ce pod este vorba. Mulți oameni sunt nevoiți să treacă pe aici

Alții au lăudat acestuia curajul de a trece cu mașina peste acel pod ce pare a nu fi deloc sigur. Bărbatul a răspuns că este nevoie să ai încredere și în mașina cu care mergi!

ADVERTISEMENT

„Dar știu că ai avut curaj!”, a spus cineva, la care autorul postării a spus „Mașina îți oferă curaj”.

Altcineva a apreciat faptul că sunt puse în valoare și avantajele mașinii electrice de la Dacia. „E bine că mai vedem și avantaje, nu doar dezavantaje”, a notat persoana respectivă.

ADVERTISEMENT

Podul peste care a trecut bărbatul cu mașina Dacia Spring este unul din județul Buzău.

Podul pe șufe leagă patru sate, care depind exclusiv de acesta. Este vorba despre  Muscel, Rușavăț, Ursoaia și Pălici.

Totuși, autoritățile construiesc un alt pod care să îi ajute pe oameni să treacă dintr-o parte în alta. Până atunci, locuitorii sunt nevoiți să treacă cu mașina pe acolo, românul care a făcut acest gest nefiind singurul.

ADVERTISEMENT