Life

Vulpița de la Acces Direct, însărcinată din nou. Anunț neașteptat după despărțirea de Viorel Stegaru

Vulpița de la Acces Direct este însărcinată din nou. Aceasta a făcut anunțul la câteva săptămâni după despărțirea de Viorel Stegaru.
01.05.2023 | 22:53
Vulpita de la Acces Direct insarcinata din nou Anunt neasteptat dupa despartirea de Viorel Stegaru
Vulpița de la Acces Direct, însărcinată din nou. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct, pe numele ei real Veronica, a fost extrem de mediatizată. Ea și partenerul ei de viață, Viorel Stegaru, erau prezenți în platoul emisiunii mai în fiecare ediție în urmă cu mai bine de un an de zile.

Vulpița de la Acces Direct, însărcinată din nou?

De-a lungul timpului ei au tras critici dure din partea publicului și chiar și a vecinilor. De cealaltă parte, erau și persoane care îi admirau pe cei doi de la distanță. După ce nu au mai fost văzuți în emisiune însă, nimeni nu a mai știu de ei nimic, cel puțin până acum.

ADVERTISEMENT

Vulpița de la Acces Direct a ajuns să genereze semne de întrebare pe internet. La doar câteva săptămâni de când Viorel Stegaru a anunțat despărțirea de ea și a confirmat public că va rămâne cu ambii copii, aceasta a anunțat că este însărcinată.

Mai exact, într-o postare pe contul personal de socializare, fosta parteneră de viață a lui Viorel Stegaru a publicat o imagine cu o burtică care pare a fi de graviduță. Aceasta a dat de înțeles că urmează să devină mamă pentru a treia oară.

ADVERTISEMENT

Mai mult de atât, ea a mai lansat și o provocare. Aceasta i-a invitat pe urmăritorii săi să ghicească și ce zodie ar urma să fie bebelușul pe care îl poartă în pântece. ”Încă oleacă. 3. Ghiciți ce zodie e”, a scris Veronica Stegaru în dreptul imaginii cu burtica de gravidă.

Imaginile postate de Vulpița de la Acces Direct. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
Imaginile postate de Vulpița de la Acces Direct. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik

Nu puțini au fost cei care s-au întrebat dacă este sau nu reală imaginea, ori dacă Vulpița de la Acces Direct doar vrea să revină în prim plan sau să-i facă pe urmăritori să dea click pe link-ul respectiv. Să nu uităm că anterior, aceasta a publicat o altă imagine cu o descriere interesantă.

ADVERTISEMENT

Veronica, declarație de dragoste pe internet

”Te iubesc mult”, a scris Veronica. Nu se știe însă cui îi este adresat mesajul și dacă există sau nu un bărbat în viața ei. Deși în comentarii fanii i-au pus astfel de întrebări, ea a preferat să fie discretă și nu a oferit niciun răspuns.

Mulți se întreabă însă dacă nu cumva este vorba tot despre Viorel Stegaru. Pe de altă parte bărbatul a confirmat faptul că nu mai formează un cuplu cu Veronica și totodată i-a rugat pe curioși să nu îl mai întrebe de ea. Tocmai din acest motiv, ar putea fi vorba chiar și despre un alt bărbat.

ADVERTISEMENT

”Nu mai sunt cu Veronica. Eu sunt cu copiii. Nu mă mai întrebați de Vulpița. Scurt”, a fost mesajul pe care Viorel Stegaru l-a transmis, pe pagina personală de Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: