Life

Ce a pățit Delia în parcul Herăstrău, în miez de noapte. A fost oprită de un bărbat dubios: “Te sperie”

Delia, speriată de un bărbat în toiul nopții. Cântăreața era la alergat în parcul Herăstrău, când a fost orbită de lumina unei lanterne.
13.10.2022 | 11:06
Ce a patit Delia in parcul Herastrau in miez de noapte A fost oprita de un barbat dubios Te sperie
Delia, speriată de un bărbat în toiul nopții. Cântăreața era la alergat în parcul Herăstrău. Sursa foto: Instagram.com
ADVERTISEMENT

Ce a pățit jurata de la iUmor în parcul Herăstrău, în miez de noapte. A fost oprită de o persoană dubioasă, care i-a băgat laterna în ochi. Vedeta de la Antena 1 a povestit întreaga întâmplare pe rețelele de socializare.

Delia, speriată de un bărbat în toiul nopții. Cântăreața era la alergat în parcul Herăstrău

Delia are o comunitate foarte mare de fani pe social media, unde îi ține la curent cu evenimente din viața profesională, dar și cea privată. Recent, cântăreața a povestit că s-a speriat teribil din cauza unui bărbat care a oprit-o în timp ce alerga în parcul Herăstrău.

ADVERTISEMENT

Îndrăgita artistă era singură când cineva a încercat să vadă dacă într-adevăr cea care i-a ieșit în cale este jurata de la iUmor. Acest lucru nu a fost deloc pe placul vedetei, care le-a spus oamenilor să nu mai recurgă la astfel de gesturi.

„Sub nicio formă dacă mă vezi în parc noaptea alergând sau plimbându-mă, oricine ai fi, nu veni după mine. Oricine ai fi, că mă știi, că nu mă știi, nu mai contează nimic. E noapte, e întuneric.

ADVERTISEMENT

Nu veni după mine. Niciodată. Mai devreme un tip foarte dubioșel mi-a băgat o lanternă în ochi și m-a întrebat dacă sunt eu. Efectiv. 

«Ești tu?». Ce? Da, eu sunt adică, de ce? Ce naiba! Chestiile astea, noaptea, te sperie! Nu faci nimic. N-am să stau să nu mai ies la orice rău vreau pentru că nu ar trebui să fiu în nesiguranță. 

ADVERTISEMENT

Dar, dacă vă trece vreodată prin cap să veniți să mă bateți pe umăr noapte în timp ce alerg, nu afecți acest niciodată. Mă activez, țip, vă dau două peste ochi și sun și la poliție”, a povestit Delia pe contul de Instagram.

Delia, întâmplare suspectă în parcul Herăstrău

Delia a mai dezvăluit că a observat un tip vis-a-vis de strada pe care se afla și care îi făcea semne să vină la el. Acest lucru a surprins-o pe jurata de la iUmor pentru că nu-l știa deloc pe respectivul, care părea că o cunoaște.

ADVERTISEMENT

Frumoasa blondină a pus întâmplările pe seama faptului că era singură în parcul Herăstrău din București, glumind totodată că era „lună plină”.

„Nu știu ce s-a întâmplat astăzi. E vreo glumă și nu înțeleg ce se întâmplă? Nu mai văd bine, era cineva cunoscut și nu vedeam eu?”, a încheiat Delia relatarea din mediul virtual.

ADVERTISEMENT
Tags: