Life

Ce a pățit fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka: ”Nu mai reușeam să-i scădem febra”

Prin ce a trecut băiatul lui Cabral și al soției sale, Andreea Ibacka. Prezentatorul de la Pro TV a povestit întreaga întâmplare.
18.09.2023 | 09:32
Ce a patit fiul lui Cabral si al Andreei Ibacka Nu mai reuseam sai scadem febra
Prin ce a trecut băiatul lui Cabral și al soției sale, Andreea Ibacka. Prezentatorul de la Pro TV a povestit întreaga întâmplare. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a pățit fiul lui Cabral și al Andreei Ibacka. Vedeta de la Pro TV nu mai reușea să-i scadă febra celui mic care a venit pe lume în octombrie 2021. Episodul i-a trimis direct la spitalul de urgență, unde au fost lămuriți de medici.

Prin ce a trecut băiatul lui Cabral și al soției sale, Andreea Ibacka. Prezentatorul de la Pro TV a povestit întreaga întâmplare

Cabral a vorbit despre momentele mai puțin plăcute din viața băiatului său și al Andreei Ibacka, Tiago, care a avut o febră ridicată în urmă cu câteva luni. Micuțul a fost consultat de cadrele medicale de la Spitalul Budimex din Capitală.

ADVERTISEMENT

Renumitul prezentator și frumoasa sa soție au ajuns la unitatea medicală spre dimineață, în jurul orei 04:00, unde au fost tratați foarte bine. Vedeta de la Pro TV chiar i-a lăudat pe doctorii care s-au ocupat de fiul său.

La momentul respectiv moderatorul emisiunii Săriți de pe fix a scris o postare pe rețelele de socializare, subliniind că și persoanele publice au probleme și griji chiar dacă nu le expun de fiecare dată în atenția fanilor.

ADVERTISEMENT

„S-a întâmplat că nu mai reușeam să-i scădem febra. I-am dat tot ce-i poți da unui pitic de nici doi ani, am făcut tot ce puteam face acasă și… de la un moment dat n-a mai funcționat.

Așa că ne-am dus la Budimex și după câteva ore ne-au liniștit oamenii ăia. Nimic extraordinar, dacă mă întrebi pe mine, dar, atunci când se întâmplă, oricât ai fi de relaxat ca părinte, tot te turezi puțin”, a mărturisit Cabral pentru revista viva.ro.

ADVERTISEMENT

Cabral, detalii despre viața cu doi copii mici

Cabral a discutat în același interviu și cum este viața alături de doi copii mici care îi solicită enorm. Prezentatorul mai are o fiică din primul mariaj, Inoke, care de 3 ani s-a mutat din România și studiază în Olanda.

Vedeta o vizitează cât de des poate, relația dintre ei fiind una bună în momentul de față. În plus, micuții au o legătură apropiată de sora mai mare care se comportă ca un adult în toată firea și foarte responsabil.

ADVERTISEMENT

Cât despre Namiko și Tiago moderatorul consideră că au foarte multă energie care nu poate fi consumată nici dacă au un program încărcat sau sunt duși la activități extracurriculare. Viața lor de familie este un adevărat haos, susține Cabral.

ADVERTISEMENT
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000....
Dan Puric: „Am strâns 6.000 € pentru o fată oarbă, biserica vreo 4.000. I-am dat un telefon. «Băi Gigi, te rog din suflet, are nevoie de celule stem»”. Reacția lui Becali
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro...
O româncă stabilită în Elveția spune că are nevoie de 8.000 de euro pe lună pentru a trăi: „Prețurile nu sunt foarte diferite în România”
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit...
EXCLUSIV Antena 1 l-a “îngropat” în bani pe Ianis Hagi și i-a plătit fotbalistului cea mai mare sumă din istoria televiziunii! . Fiul Regelui s-a îmbogățit peste noapte
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni...
România, sub atenţionare meteo dublă. Ţara se împarte între căldură extremă şi furtuni în acest weekend
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte...
Gabriel Tamaş, vacanţă de vis alături de superba sa soţie. Ioana se simte ca o zeiţă în mijlocul luxului unde se află
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral....
Naomi Hedman a renunțat la sutien și a întors toate privirile pe litoral. Cum s-a afișat fosta iubită a lui Florin Ristei / FOTO
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar....
Schimbări majore privind voucherele sociale! Le scade valoarea și se acordă mai rar. Au anunțat acum
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Moarte fulgerătoare în showbiz! A fost găsit fără suflare în apartamentul său
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Ce umilință! Șoșoacă, pusă la pământ din două vorbe
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie:...
Dana Nălbaru şi Dragoş Bucur, anunţ după aproape 20 de ani de căsnicie: Şterge poza!
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot...
Caz unic la alegerile locale din România: a câștigat primăria la un vot diferență. Pierzătorul: „M-au lucrat cum nu credeam în viața mea”
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte...
Cine a fost primul iubit al Andreei Esca: „A fost o poveste foarte frumoasă” Cu ce se ocupă în prezent bărbatul