Life

Ce a pățit Florin Piersic în timpul unui spectacol la Cluj. Nu i s-a întâmplat în toată cariera, spectatorii au fost șocați: ”Vagabondule, gura!”

Ce i s-a întâmplat lui Florin Piersic pe scena unui eveniment din Cluj. E pentru prima oară, oamenii din public au rămas uimiți.
27.05.2023 | 15:06
Ce a patit Florin Piersic in timpul unui spectacol la Cluj Nu i sa intamplat in toata cariera spectatorii au fost socati Vagabondule gura
Ce i s-a întâmplat lui Florin Piersic pe scena unui eveniment din Cluj. E pentru prima oară, oamenii din public au rămas uimiți. Sursa foto: captură video Youtube
ADVERTISEMENT

Ce a pățit marele actor în timpul unui spectacol la Cluj. Nu i s-a întâmplat în toată cariera, spectatorii au fost șocați. Îndrăgitul artist a reacționat imediat, românii aflați în fața scenei fiind amuzați de întreaga situație.

Ce i s-a întâmplat lui Florin Piersic pe scena unui eveniment din Cluj. E pentru prima oară, oamenii din public au rămas uimiți

Florin Piersic nu duce lipsă de întâmplări amuzante sau hilare oriunde merge în țară sau în străinătate. Acest lucru i s-a întâmplat recent pe scena unui eveniment din Cluj, unde avea de susținut un program artistic.

ADVERTISEMENT

E pentru prima oară când maestrul este întrerupt de un bărbat sub influența băuturilor alcoolice. Din filmarea distribuită pe TikTok se poate observa cum acesta se oprește în fața scenei și își scoate șapca în fața actorului.

Momentul surprinzător nu se oprește aici pentru că bărbatul îi cere bani lui Florin Piersic. Replica lui Mărgelatu este la fel de surprinzătoare. Actorul de 87 de ani îl numește pe acesta „vagabond”, publicul fiind amuzat de schimbul de replici dintre cei doi.

ADVERTISEMENT

„Îți pui șacpa acolo să îți dau bani? Pă ce să-ți dau? Dă-mi tu mie bani că va fac program, fir-ai al (…) de vagabond. Mută ursul, mă, nu auzi că am program artistic aici? Da, așa-i. Bravo domnule, îmi place de ăsta.

Un așa personaj aș putea să joc eu. Și cred că a tras și ăsta ceva țuicomicină. Ia uite, își pune și sacul aici. Culcă-te, noapte bună! Fii atent, acum trebuie să fii cuminte pentru că urmez eu.

ADVERTISEMENT

Până acum nu am vorbit eu, a vorbit altul. Gura, așa, mai departe…”, a spus Florin Piersic în timpul evenimentului din Cluj-Napoca. Filmarea de pe TikTok a adunat numeroase aprecieri și mesaje din partea oamenilor.

Florin Piersic și bețivul din Cluj
Florin Piersic și bețivul din Cluj. Sursa foto: captură video TikTok. Colaj: Fanatik

Florin Piersic, un actor apreciat de publicul român

Florin Piersic este un actor apreciat de publicul român chiar și atunci când are reacții mai puțin ieșite din comun. Oamenii îl văd ca un adevărat maestru pe scenă și nu ezită să remarce acest lucru cu fiecare apariție a sa.

ADVERTISEMENT

„Florin Piersic a inventat caterinca”, „Are dreptul să zică orice. Ține-l Doamne pe pământ să ne mai bucurăm și noi de el”, „Ești o minune pe pământ” sau „Așa om ar trebui să mai trăiască 100 de ani să ne încânte cu umorul lui”, sunt doar câteva dintre mesajele din online.

ADVERTISEMENT