Life

Ce a pățit Mihai Trăistariu în timp ce conducea către o emisiune: „Bine că suntem bine”

Mihai Trăistariu a avut parte de o duminică cu ghinion. Ce i s-a întâmplat celebrului artist chiar înainte de a intra în direct.
05.11.2023 | 13:44
Ce a patit Mihai Traistariu in timp ce conducea catre o emisiune Bine ca suntem bine
Mihai Trăistariu, probleme cu mașina în timp ce se afla la volan. Sursa foto: captură Antena Stars
ADVERTISEMENT

Mihai Trăistariu a povetsit pe conturile sale socializare că a încheiat săptămâna cu un mare ghinion. Artistul conducea spre București și urma să intre în direct într-o emisiune, însă planurile i-au fost date complet peste cap.

Probleme pentru Mihai Trăistariu

Mihai Trăistariu face adesea naveta între București și Constanța. La malul mării deține mai multe garsoniere pe care le închiriază turiștilor, dar și o școală de dans, afaceri care se îi aduc bani frumoși. 

ADVERTISEMENT

Totuși, în Capitală ajunge de fiecare dată când este invitat în emisiuni sau are alte proiecte. Asta s-a întâmplat și duminică, 5 noiembrie 2023, când artistul s-a trezit foarte devreme pentru a intra în direct la un matinal.

Însă, când mai avea numai 40 de kilometri până la București, artistul care a dezvăluit că are de gând să se ducă la Eurovision cu o găină pe cap a rămas cu mașina în drum.

ADVERTISEMENT

Astfel că, a fost nevoit să cheme o firmă de tractări auto care i-a dus mașina la un service, iar Mihai Trăistariu nu a avut de ales și a trebuit să anunțe ca nu se va putea prezenta la emisiunea la care a fost invitat.

„Ghinionul zilei”

Mihai Trăistariu a povestit totul cu lux de amănunte în mediul online. Prin intermediul rețelelor sociale, cântărețul ține mereu legătura cu fanii săi și le spune toate noutățile care au loc în viața sa.

ADVERTISEMENT

„Ghinionul zilei. Trezit dis de dimineață. Fugit spre București, la o emisiune în direct. Oprit pe autostradă. Mai aveam doar 40 de km. Cel mai probabil s-a dus cilindrul de ambreiaj.

Am sunat la TV și am anunțat că am pățit-o. Am sunat la tractări. Și ducem mașina la Călărași, într-un service. Pân’ la urmă… bine că suntem bine”, a scris Mihai Trăistariu pe social media, acolo unde a publicat și o poză cu mașina.

ADVERTISEMENT
mihai trăistariu mașina platformă iarbă șosea
Mașina artistului a fost dusă la service.
Sursa foto: Facebook

În secțiunea de comentarii, fanii au reacționat imediat. Unii i-au transmis că cel mai important este faptul că nu a fost rănit, în timp ce alții i-au sugerat că ar fi cazul să-și cumpere o nouă mașină. „Nu-i nimic. Se mai întâmplă. Important e că ești sănătos”, „Mașina se repară”, „La câte drumuri faci…mașină nouă!!! SUV”, sunt doar câteva dintre mesajele primite de cântăreț.

ADVERTISEMENT