Life

Ce a pățit Monica Anghel după ce a slăbit. Vedeta a răbufnit: „Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”

Ce a pățit Monica Anghel după ce a slăbit. Vedeta și-a povestit nemulțumirile și a mărturisit că este o nebunie să încerci să slăbești 24 de kilograme.
11.01.2023 | 18:59
Ce a patit Monica Anghel dupa ce a slabit Vedeta a rabufnit Este o nebunie sa slabesti intro luna 24 de kilograme
Ce a pățit Monica Anghel după ce a slăbit. Vedeta și-a povestit nemulțumirea
ADVERTISEMENT

Monica Anghel a povestit ce a pățit după ce a reușit să slăbească 30 de kilograme. Artista descoperă constant site-uri ce se folosesc de imaginea ei pentru a-și vinde produsele.

Ce a pățit Monica Anghel după ce a slăbit. Vedeta și-a povestit nemulțumirea

Monica Anghel este acum ținta unor site-uri care vor să se folosească de reușita ei de a slăbi pentru a se promova și de a vinde produse aparent miraculoase.

ADVERTISEMENT

Vedeta a răbufnit după ce a aflat că se practică acest lucru și că a auzit că unii oameni au luat asemenea produse pentru slăbirea miraculoasă și chiar au avut stări de rău.

Într-un interviu pentru Click, Monica Anghel a spus că sunt o mulțime de branduri care îi folosesc imaginea fără acordul ei și chiar promit că persoana care consumă aceste medicamente va slăbi 24 de kilograme într-o lună.

ADVERTISEMENT

„Nimic nu este adevărat, sunt mulţi care se folosesc de imaginea mea fără ca eu să ştiu, este incredibil ce se întâmplă! Nici asta nu este adevărată, mai sunt tot aşa nişte reclame cu nişte picături cu diverse nume…

Problema este că oamenii cumpără şi am aflat de la diverse persoane care au folosit picături din astea că le-a fost extrem de rău din cauza lor”, a declarat Monica Anghel.

ADVERTISEMENT

Monica Anghel spune că este imposibil să slăbești 24 de kilograme pe lună

Un asemenea lucru ar fi imposibil, a spus vedeta, care a mărturisit că ea a slăbit 12 kilograme în zece luni și să dai jos 24 de kilograme într-o lună este o așteptare complet nerealistă. Chiar și așa, Monica Anghel este acuzată de unii că este anorexică.

„În ultimele zece luni am mai slăbit 12 kg, nicidecum aşa cum spun ei. Este o nebunie să slăbeşti într-o lună 24 de kilograme”, a mai spus vedeta.

ADVERTISEMENT

Acum, vedeta caută măsurile legale pentru a pune capăt înșelătoriilor care se fac cu ajutorul imaginii sale, dar acest lucru poate fi mai greu de demonstrat pentru că este vorba despre site-uri din afara țării.

„Am tot vorbit cu avocaţii şi am aflat că aceste site-uri sunt fantomă, nu sunt din România, aşa că vom vedea cum putem să le găsim, pentru a le acţiona în judecată!”, a spus vedeta pentru sursa citată.

ADVERTISEMENT