News

Ce a pățit o elevă de 14 ani în tabăra de la Predeal. Mama ei a făcut totul public, ignorând riscurile: ”Lenjerii pătate și murdare”

O mamă din Galați nu și-a putut ascunde dezamăgirea provocată de experiența neplăcută pe care a avut-o fiica ei într-o tabără organizată la Predeal.
06.11.2022 | 17:51
Ce a patit o eleva de 14 ani in tabara de la Predeal Mama ei a facut totul public ignorand riscurile Lenjerii patate si murdare
Mama s-a descărcat pe Facebook după dezamăgirea trăită de fiică în tabăra de la Predeal. Foto: canva.com – colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Eleva de 14 ani a plecat la Predeal într-o tabără artistică, pentru cinci nopți. Costurile pentru deplasare și cazare au scos din buzunarul familiei 1.700 de lei.

Surprize neplăcute în tabăra de la Predeal

Dacă în ceea ce privește programul artistic, mama ei nu a avut niciun reproș, în ceea ce privește condițiile de cazare au existat multe critici apăsate. Totodată, mama nu a fost mulțumită nici în momentul în care a aflat ce a mâncat fiica ei acolo.

ADVERTISEMENT

Ignorând că odată cu dezvăluirile despre condițiile din tabără ar putea să atragă furia profesorilor, ea s-a decis să facă totul public pe un grup popular pe Facebook.

Bună seara! Fiica mea în vârstă de aproape 14 ani a participat în perioada 23-28.10.2022 alături de mai mulți colegi și doamna dirigintă la o tabăra artistică.

ADVERTISEMENT

Cazarea, mesele și activitățile s-au desfășurat la un complex din Predeal : JALNIC! Nota 10 pentru echipa de artiști/regizori… În schimb, cazarea și mâncarea deplorabile.

Camere cu mucegai, lenjerii pătate/murdare, mâncare slab calitativă și fără gust”, a scris mama pe cunoscutul grup de Facebook ”Am fost acolo”.

ADVERTISEMENT

În același context, un internaut a lăsat un comentariu în care a încercat să explice modul în care se ajunge la astfel de situații neplăcute: ”Costul este mare pentru că la toate taberele astea organizate de profesori, sunt o grămadă de persoane care nu plătesc nimic dar participa.

Banii aia se împart la mai mulți.” La rândul său, un cadru didactic a completat comentariile susținând că a fost în multe tabere și condițiile ”au fost de la decente la excelente”.

ADVERTISEMENT

Atât în ceea ce privește curățenia, cât și masa. El a completat că, în general, un elev nu are nevoie de lux pentru a se simți bine într-un loc. Totuși, a punctat că este nevoie de camere curate și mâncare bună indiferent de situație.

Mai mult, a subliniat că nu are informații despre presupusa împărțeală a banilor care se strâng pentru tabere, dar a menționat că profesorii sunt însoțitori în tabără, nicidecum în concediu. Pentru acest motiv, cadrele didactice nu își achită nici locul de cazare, nici hrana. Pentru că responsabilitățile lor sunt foarte mari, conform gandul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: