Life

Ce a pățit o mamă care a încercat să-și dea bebelușul la schimb pentru un iPhone

Din ce în ce mai multe cazuri controversate șochează lumea. Cel mai bun exemplu este cel în care o mamă a fost în stare de orice pentru un iPhone.
17.03.2023 | 11:19
Ce a patit o mama care a incercat sasi dea bebelusul la schimb pentru un iPhone
Ce a pățit o mamă care a încercat să-și dea bebelușul la schimb pentru un iPhone. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un caz fără precedent a șocat întreaga lume, iar asta în condițiile în care o mamă a fost protagonista. Femeia și-a dorit atât de mult un iPhone, încât a fost în stare să își dea bebelușul pentru un astfel de dispozitiv, fără niciun alt regret. Iar lucrurile sunt cu mult mai grave de atât.

Pedeapsa primită de mama care a încercat să-și dea bebelușul la schimb pentru un iPhone

Protagonista poveștii care a stârnit o adevărată revoltă este Kerri-Ann Conley, în vârstă de 30 de ani. Femeia este din Australia, iar povestea ei a făcut deja înconjurul lumii, având în vedere gravitatea situației. Aceasta era însărcinată și a vrut să își dea bebelușul, nenăscut încă, pentru un iPhone 7.

ADVERTISEMENT

Totuși, povestea mamei din Australia este una cu mult mai complexă de atât. Dincolo de faptul că a vrut să își dea bebelușul pentru un iPhone, aceasta a fost acuzată de autorități și de neglijență. Cum a fost posibil aceste lucru și ce greșeală majoră a făcut aceasta?

Deși este mamă Kerri-Ann Conley, părea că are cu totul alte obiceiuri. În anul 2019, femeia a convins autoritățile să îi ofere custodia celor doi copii ai săi, care s-au născut în noiembrie 2019. Este vorba despre fiicele sale Darcy Helen, în vârstă de doi ani, și Chloe Ann, în vârstă de un an și jumătate.

ADVERTISEMENT

După doar zece zile în care cele două fetițe au stat cu mama lor, acestea au murit. Autoritățile au aflat ulterior că aceasta consuma substanțe interzise. Referitor la modul în care și-a pierdut custodia, acest lucru s-a întâmplat în 2018, când Kerri-Ann Conley a vrut să își dea bebelușul pentru un iPhone.

Cum au murit cele două fetițe

Și totuși cum au murit cele două fetițe și ce pedeapsă a primit această mamă? Femeia și-a lăsat fiicele într-o mașină timp de aproximativ nouă ore, astfel că cele două nu au reușit să supraviețuiască, iar medicii nu le-au putut salva. Trebuie menționat faptul că ambii copii au stat la temperaturi de peste 61,5°C, după cum au stabilit autoritățile.

ADVERTISEMENT

În ceea ce privește pedeapsa primită de mamă, având în vedere că a încercat să își dea bebelușul pentru un iPhone, iar mai apoi a fost de vină pentru moartea fiicelor sale, femeia a fost condamnată la închisoare. Autoritățile au acuzat-o de neglijență, având în vedere cele întâmplate.

De asemenea, respectivă mamă din Australia a mai fost găsită vinovată și pentru uciderea fiicelor sale. Astfel, aceasta va fi nevoită să petreacă nu mai puțin de nouă ani în spatele gratiilor, având în vedere gravitatea faptelor comise.

ADVERTISEMENT

Amintim că acest caz nu este unul singular. Și o mamă din România a făcut un gest similar. Mai exact, femeia și-a vândut bebelușul în Franța pentru suma de 7.000 de euro. În cazul său, însă judecătorii au fost cu mult mai blânzi în cazul ei. 

ADVERTISEMENT
Tags: