Life

Ce a pățit o româncă aflată într-o vacanță, în Ungaria. Experiență traumatizantă: ”Ceva ireal, oamenii erau cruzi”

Prin ce a trecut o româncă în concediu, în Ungaria. Întâmplarea care a marcat-o pe călătoarea care a povestit totul acum.
18.12.2023 | 08:30
Ce a patit o romanca aflata intro vacanta in Ungaria Experienta traumatizanta Ceva ireal oamenii erau cruzi
Prin ce a trecut o româncă în concediu, în Ungaria. Întâmplarea care a marcat-o pe călătoarea care a povestit totul acum. Sursa foto: Instagram / Pinterest. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a pățit o româncă aflată într-o vacanță în Ungaria. Experiență traumatizantă. Femeia susține că a fost „ceva ireal” și că „oamenii erau cruzi”. Cu ce mijloc de transport a călătorit aceasta și care au fost problemele pe care le-a întâmpinat.

Prin ce a trecut o româncă în concediu, în Ungaria. Întâmplarea care a marcat-o pe călătoarea care a povestit totul acum

O româncă a dezvăluit prin ce a trecut când a plecat în concediu în Ungaria. Întâmplarea care a marcat-o pe călătoarea care a povestit totul acum. Aceasta și-a început relatarea cu ziua în care a părăsit Capitala, cu o întârziere de 20 de minute.

ADVERTISEMENT

A ales trenul și a dorit să se bucure de tot confortul, motiv pentru care și-a achiziționat un bilet la cușetă. Din păcate, necazurile au început imediat ce a intrat pe teritoriul ungar, undeva în jurul orei 06:00, când a fost obligată să coboare din vagonul care mergea direct către Viena.

S-a văzut nevoită să coboare în Budapesta, unde a stat o oră și jumătate în frig. Ulterior, românca, alături de alți călători a fost transferată la un alt tren, dar fără cușetă, ci cu scaune normale, cu destinația Viena. Lucrurile nu au stat deloc pe roze nici la întoarcerea în România.

ADVERTISEMENT

„La întoarcere, pe 3 decembrie 2023, a început o altă nebunie. Trenul din Viena a venit cu o întârziere de două ore. Imediat ce am intrat în Ungaria, am fost nevoiți să coborâm, fără explicații.

Am alergat după trenuri către Gyor, iar de acolo spre Budapesta. Fiecare a prins primul tren disponibil. Am ales un tren în ultima clipă, alături de mulți alții care au sărit din trenul anterior.

ADVERTISEMENT

Scopul era să prindem alt tren spre România la ora 19:10. Am ajuns în Budapesta cu întârziere de aproximativ 20 de minute, cu insistențe ca trenul de România să ne aștepte.

În gara din Budapesta, ceva ireal. Pe lângă frigul crud, oamenii și mai cruzi. Două ore am încercat să luăm bilete pentru trenul de 22:45 spre România”, a povestit românca, conform adevărul.ro.

ADVERTISEMENT

Cum a ajuns în România turista

Turista a mai dezvăluit că în cele din urmă a renunțat să mai lupte pentru biletele de tren. Într-un final doamna de la ghișeu a chemat-o și i-a spus că va ajunge în România, însă fără a beneficia de loc pe scaun.

De disperare să ajungă acasă cât mai repede femeia nu a mai stat pe gânduri și a acceptat. O altă problemă cu care s-a confruntat aceasta a fost și faptul că trenul CFR a avut o întârziere de aproximativ 30 de minute.

Oamenii se așteptau ca după tot haosul și debandada din Ungaria să se recupereze timpul pierdut, măcar la intrarea pe teritoriul românesc, însă lucrurile nu au stat deloc așa. Călătorii au ajuns în gară cu o întârziere de peste o oră.

ADVERTISEMENT