Life

Ce a pățit o tânără când a ajuns în vacanță în Grecia. “Nu-mi venea să cred. Pregătiți-vă pentru asta”

Ce a pățit o tânără atunci când a ajuns în vacanță în Grecia. Prin ce a trecut aceasta după ce a luat feribotul către o insulă.
12.04.2024 | 07:20
Ce a patit o tanara cand a ajuns in vacanta in Grecia Numi venea sa cred Pregatitiva pentru asta
Ce a pățit o tânără care a mers în vacanță în Grecia. Sursa foto: Pixabay
ADVERTISEMENT

O tânără a povestit ce a pățit atunci când a ajuns în vacanță în Grecia, în 2023. Turistei nu i-a venit să creadă prin ce a trecut atunci când a luat feribotul.

Ce a pățit o tânără când a ajuns în vacanță în Grecia. Nu i-a venit să creadă

O turistă a plecat într-o vacanță în Grecia de ziua ei, în mai 2023. Tânăra a mers alături de sora ei, dar surpriza a fost una neplăcută atunci când au văzut cât de haotic este transportul cu feribotul.

ADVERTISEMENT

Audrey este din Canada, are 26 de ani și lucrează în marketing digital. Aceasta i-a avertizat și pe alți turiști care merg în Grecia și a postat imagini cu sute de oameni care călătoreau cu bagajele lor la bordul feriboturilor.

Turiștii se înghesuiau pentru a putea ajunge la următoarea destinație insulară. “Dacă planificați o călătorie în Insulele Grecești, pregătiți-vă pentru asta”, a spus Audrey.

ADVERTISEMENT

Astfel, tânăra a înregistrat clipurile video pe parcursul a trei călătorii cu feribotul între insulele Paros, Santorini și Naxos. Deși se aștepta să fie aglomerat, nu credea că oamenii se vor înghesui în feribot.

Cu toate că erau foarte multe persoane, angajații au gestionat foarte bine aglomerația din feribot. Acest lucru a surprins-o pe tânără, din moment ce totul s-a desfășurat haotic.

ADVERTISEMENT

“Nu îmi venea să cred câți oameni poate transporta un feribot și nu îmi venea să cred cât de eficient au fost angajații feribotului în gestionarea volumului de călători. Este cu adevărat un proces atât de rapid de îmbarcare și debarcare, deși haotic!”, a mai povestit ea, potrivit Daily Mail.

Cu toate că a fost o adevărată aventură, Audrey așteaptă să revină în Grecia într-o zi. Videoclipul ei a strâns multe vizualizări, iar unii utilizatori au avut și ei experiențe similare.

ADVERTISEMENT

“Odată ce te urci, trebuie să îți iei cam o oră să te refaci după haos”, “Asta este partea pe care nu ți-o spun ei”, sunt două dintre comentariile celor care au văzut postarea de pe Tik Tok.

În schimb, alții au avut o experiență mai plăcută. “Am fost anul trecut și nu a fost chiar atât de rău. Odată ce te urci, îți lași bagajele într-un loc și te îndrepți către locul tău. Foarte simplu/ușor”, a mai scris cineva.

ADVERTISEMENT