Life

Ce a pățit o tânără care a mers la salon pentru a-și face unghiile cu gel. Rezultatul a șocat-o

O tânără a mers la salon pentru a-și face unghiile cu gel. Aceasta nu se aștepta însă la un astfel de rezultat în niciun caz.
24.04.2023 | 07:25
Ce a patit o tanara care a mers la salon pentru asi face unghiile cu gel Rezultatul a socato
Ce a pățit o tânără care a mers la salon pentru a-și face unghiile cu gel. Sursă foto: TikTok / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O tânăra a vrut să își facă unghiile cu gel însă avea să aibă parte de o surpriză neplăcută. Întreaga întâmplare a devenit virală pe TikTok. Nu puțini sunt cei care au rămas șocați de întreg rezultatul. La rândul ei, tânăra s-a declarat extrem de dezamăgită.

O tânără care și-a făcut unghiile cu gel a avut parte de o experiență șocantă 

Emily Mosby este tânăra care a luat decizia de a-și face unghiile cu gel. A vrut un model aparte, însă rezultatul avea să fie cu totul altul. Iar cei mai mulți internauți dau vina chiar pe ea pentru cele întâmplate. Clipul video de pe TikTok a adunat aproape 2.000 de comentarii.

ADVERTISEMENT

Și totuși ce a pățit aceasta? Emily a mers să își facă unghiile cu gel însă de această dată i-a cerut tehnicienei un model mai special. Aceasta și-a dorit niște unghii cu un vârf maro, dar și cu niște pietricele. La ședința de manichiură era prezentă și fiica ei.

Femeia care punea unghiile cu gel a refuzat-o însă pe Emily. Aceata i-a spus că manichiura cu pietricele este greu de întreținut pentru o mamă care are un copil mic. Mai mult de atât, aceasta i-a explicat tinerei că pietricelele s-ar agăța de orice, iar asta ar putea fi o problemă.

ADVERTISEMENT

După lungi negocieri, Emily a decis să își pună pietricele doar pe un singur deget. “Mi-a spus imediat că nu și că atâtea pietricele, fiind mamă – pentru că o aveam pe fiica mea de cinci ani cu mine – ar fi prea mult. S-ar agăța de orice. Așa că i-am spus: “Bine, atunci doar degetul inelar poate avea diamante pe el”, a povestit aceasta.

Ce a pățit tânăra după ce a plecat de la salon

Deși nu a fost deloc încântată de propunerea venită din partea manichiuristei, iată că Emily a mers pe mâna ei. A optat pentru niște unghii maro, iar pietricelele au fost așezate doar pe degetul inelar. La final, după ce și-a văzut unghiile cu gel, tânăra a fost șocată.

ADVERTISEMENT

Chiar și-așa, i-a dat manichiuristei 20 de dolari bacșiș. În momentul în care a ajuns acasă, Emily și-a dat seama că gelul a început să se cojează. De asemenea, pietricelele au început să cadă și ele, lucru total dezamăgitor.

@emilymosbymakeup

Im going back today to get it fixed. Wish me luck 🤞🏻 #nails #nailfail #yikes

♬ original sound – emilymosbymakeup

Dacă mulți ar fi găsit-o vinovată pe manichiuristă, iată că internauții au fost destul de duri. Unii au criticat-o pe tânără că ar plecat de la salon cu o astfel de manichiură. Mai mult de atât, alți internauți au spus că ei nici nu ar fi continuat ședința dacă ar fi văzut așa ceva.

ADVERTISEMENT

“De ce nu știe nimeni să se apere singur când plătește pentru un serviciu?”, “Mă uimește cât de multe femei lasă toate cele zece unghii să fie făcute și NU spun niciun cuvânt! Eu nu le-aș lăsă să continue după prima unghie”, au fost câteva dintre comentariile lăsate la clipul lui Emily. Tânăra nu a spus însă ce va face mai departe ori dacă se va duce la respectiva manichiuristă să îi dea gelul de pe unghii jos. 

ADVERTISEMENT