Life

Ce a pățit Ramona Olaru noaptea trecută. Prezentatoarei de la Neatza nu i-a venit să creadă ce i se întâmplă: “M-am speriat…”

Întâmplarea trăită de Ramona Olaru noaptea trecută. Prezentatoarei de la Neatza cu Răzvan și Dani nu i-a venit să creadă.
06.10.2023 | 17:59
Ce a patit Ramona Olaru noaptea trecuta Prezentatoarei de la Neatza nu ia venit sa creada ce i se intampla Mam speriat
Ce a pățit Ramona Olaru noaptea trecută. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Ramona Olaru a povestit ce a pățit noaptea trecută, atunci când a avut parte de o mare sperietură. Prezentatoarea TV a trăit un mare șoc atunci când a văzut cine i-a bătut la ușă.

Ce a pățit Ramona Olaru noaptea trecută

În cadrul emisiunii Neatza cu Răzvan și Dani, Ramona Olaru le povestește colegilor de platou diverse întâmplări din viața ei. De data aceasta, vedeta a povestit ce a pățit recent.

ADVERTISEMENT

Noaptea trecută, Ramona Olaru a avut parte de o întâmplare care a speriat-o. Doi polițiști au venit la ea la ușă și au informat-o că a parcat ilegal acum ceva timp.

Astfel, oamenii legii i-au spus că trebuie să vină la sediul Poliției pentru a vedea care este situația. Această întâmplare a speriat-o pe asistenta TV, văzând că polițiștii au venit la ea la o oră atât de târzie.

ADVERTISEMENT

“Aseară m-am trezit la ușă cu două persoane din cadrul poliției, la ora 21:00. M-am speriat, îmi bătea inima ca la porumbei și au venit pentru faptul că, la un moment dat, acum vreo 7 luni, am parcat ilegal se pare și trebuie să merg la sediu în sectorul 1 că eu eram cea care conducea mașina sau mă rog, cea care are mașina”, a spus Ramona Olaru la Antena 1.

Întrebată de Răzvan Simion unde a parcat ilegal, Ramona Olaru nu a știut. Aceasta a fost luată prin surprindere, mai ales că era în pat, pregătită pentru culcare. Oamenii legii i-au spus că ea era cu mașina respectivă,.

ADVERTISEMENT

“Nu știu! Că nu știu exact, erau doi băieți, când am deschis ușa eram și cam dezbrăcată, că eram în pat, la 21:00 sunt în pat. Și zice ‘Dumneavoastră sunteți cu mașina… dacă ne uităm un pic, sigur dvs. sunteți!’, așa au zis”, a adăugat vedeta.

Deși în buletinul vedetei nu este trecută actuala adresă la care locuiește, polițiștii au știut unde să o caute. Mașina cu care a parcat ilegal este pe numele firmei, așa că prezentatoarea nu a fost foarte greu de găsit.

ADVERTISEMENT

“Dar cum și-au dat ei seama unde stai, că în buletin la tine nu scrie adresa asta la care stai acum. Cum au știut?”, a mai întrebat-o prezentatorul matinalului de la Antena 1. “Mașina e pe firmă și aici este sediul firmei”, i-a spus Ramona Olaru, potrivit spynews.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: