Life

Ce a pățit un băiat de 13 ani după ce a ajuns la spital, cu dureri de cap. Medicii i-au pus un diagnostic crunt

Ce a pățit un băiat de 13 ani după ce a ajuns la spital, cu dureri de cap. Medicii i-au pus un diagnostic crunt, total neașteptat.
03.10.2022 | 14:02
Ce a patit un baiat de 13 ani dupa ce a ajuns la spital cu dureri de cap Medicii iau pus un diagnostic crunt
Ce a pățit un băiat de 13 ani după ce a ajuns la spital, cu dureri de cap. Sursa foto: thesun.co.uk/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Un băiat de 13 ani avea dureri de cap, iar părinții l-au dus la spital, acolo unde medicii i-au pus un diagnostic crunt și cu totul neașteptat.

Ce a pățit un băiat de 13 ani după ce a ajuns la spital, cu dureri de cap

Louise Fox (46 de ani) din Barton-le-Clay, Bedfordshire, Marea Britanie, i-a dat un calmant fiului ei, care avea dureri de cap. Femeia nu s-a panicat la început și a fost sigură că durerile îi vor trece.

ADVERTISEMENT

Inițial, părinții nu au fost îngrijorați de durerile de cap pe care le avea fiul lor, George. Băiatul s-a trezit în timpul nopții, plângând de durere.

Atunci când au văzut că durerea persistă, părinții au decis să-l ducă la spital, însă nu s-au așteptat la ceea ce a urmat.

ADVERTISEMENT

În primă fază, medicii i-au spus că are migrene. Medicamentele care i s-au prescris băiatului nu au fost de ajutor, iar durerea a început să fie însoțită de vărsături și convulsii.

Ulterior, după ce a fost dus la RMN, analizele au scos la iveală un diagnostic mult mai grav. George suferea, de fapt, de glioblastom, cea mai agresivă formă de cancer cerebral. Diagnosticul i-a fost pus în mai 2021.

ADVERTISEMENT

Această boală poate ucide pacientul în șase luni dacă nu se aplică tratamentul potrivit. Medicii le-au spus părinților că nu există tratament și că ar trebui să se bucure de timpul care le-a mai rămas alături de fiul lor.

“Ni s-a spus că nu există tratament și chiar am fost încurajați să profităm de timpul pe care îl mai avem cu băiatul nostru.”, a declarat mama băiatului, potrivit The Sun.

ADVERTISEMENT

Familia băiatului strânge fonduri pentru a acoperi cheltuielile necesare pentru spitalizare. Părinții copilului au promis că vor face tot ce le stă în putință pentru a-l salva pe fiul lor.

“Am fost în stare de șoc”

Mama lui George a ales să facă publică povestea băiatului ei pentru a trage un semnal de alarmă și că, uneori, simptomele banale pot ascunde boli grave.

Tumoarea era deja în stadiul IV atunci când a fost descoperită. Părinților li s-a spus că radioterapia l-ar putea ajuta pe George dar. În același timp, aceștia au decis să profite de timpul alături de el.

Louise, care este mamă a trei copii, a mai spus că familia a fost șocată după aflarea veștii. Cu toate că afecțiunea este foarte gravă, băiatul nu a vrut să renunțe.

“Am fost în stare de șoc, nu am avut timp să procesăm tumora și acum asta. Vrea să lupte, dar, din păcate, are cea mai agresivă versiune a celei mai agresive tumori. (…) Nu este pregătit să renunțe.”, a mai declarat mama băiatului.

ADVERTISEMENT
Tags: