Life

Ce a pățit un cunoscut actor din Las Fierbinți. Milioane de români râd acum la glumele lui, dar artistul a fost la un pas de moarte după o combinație ireală de alcool cu medicamente

Ce i s-a întâmplat unei vedete din Las Fierbinți. A ajuns de urgență la spital după ce a consumat băuturi alcoolice și numeroase pastile.
24.06.2023 | 11:30
Ce a patit un cunoscut actor din Las Fierbinti Milioane de romani rad acum la glumele lui dar artistul a fost la un pas de moarte dupa o combinatie ireala de alcool cu medicamente
Ce i s-a întâmplat unei vedete din Las Fierbinți. A ajuns de urgență la spital după ce a consumat băuturi alcoolice și numeroase pastile. Sursa foto: protv.ro
ADVERTISEMENT

Ce a păţit un cunoscut actor din Las Fierbinţi. Milioane de români râd acum la glumele lui, dar artistul a fost la un pas de moarte după o combinație ireală de alcool cu medicamente. A povestit totul în cadrul unui podcast de pe Youtube.

Ce i s-a întâmplat unei vedete din Las Fierbinți. A ajuns de urgență la spital după ce a consumat băuturi alcoolice și numeroase pastile

Ce i s-a întâmplat unei vedete din Las Fierbinți. A ajuns de urgență la spital după ce a consumat băuturi alcoolice și numeroase pastile folosite de obicei pentru greață și vărsături de diferite cauze. A fost luat de Ambulanță pentru a-i fi acordate îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Fostul concurent de la Românii au talent, Mihai Rait, a dezvăluit problemele cu care s-a confruntat după ce a luat circa 20 de medicamente oferite chiar de mama sa. Din păcate, pe lângă acestea a bătut și foarte mult vin.

„Era 8 noiembrie, băusem vreo 7 sticle de vin, era dulce. Nu vomitam, îmi părea rău de vinul ăla. Beam două pahare de vin, luam 2 pastile de emetiral. Că mie maică-mea când mi-a dat emetiral, mie mi-a venit rău de la mâncare. 

ADVERTISEMENT

Nu mi-a zis cum să le iau. Am luat în total 16 – 20 de pastile, nu mai știu. Și am băut, când m-am trezit m-am dus la autogara din Constanța și m-am dus să plec la Hârșova, la Giurgeni, unde aveam eu treabă. 

Pe drum așa, pe unde mă lăsase pe mine 42 a început să-mi plece gâtul. Puneam capul în barbă și nu puteam să-l ridic, să-l dau înapoi. În capul meu… îmi trecea, mă lua. Și în apropiere de Hârșova mi-a trecut. 

ADVERTISEMENT

Zic, nu mă opresc acasă că mă iau ai mei, «ce ai făcut nenorocitule, ai băut». Zic că duc la Giurgeni, la intrare în sat, am trecut de cimitir, a tras pe dreapta și m-am dat de vale. M-am întins pe iarbă. Pe drum mi se răsucea capul…

L-a sunat mamaia pe tata. A zis: «vino și ia-l pe ăsta că face urât din cap». M-am dus la Hârșova, la spital, la urgență, s-a speriat și doctorul. Căuta într-o agendă să vadă ce să facă”, a spus Mihai Rait în podcast-ul moderat de Mihai Bobonete.

ADVERTISEMENT

Mihai Rait, probleme serioase după combinația dintre alcool și pastile

Mihai Rait s-a confruntat cu probleme serioase după combinația dintre alcool și pastile. Cadrele medicale din Hârșova au fost nevoite să-l trimită la o altă unitate medicală, la Constanța. În Ambulanța cu care a fost transportat artistul mai era și o femeie.

Cunoscutul actor din serialul Las Fierbinți a făcut o supradoză și putea să moară. Mușchii gâtului nu mai erau controlați deloc de creier, capul având tendința să facă rotație completă. Din fericire, doctorii au reușit să-l salveze.

ADVERTISEMENT