Life

Ce a pățit un român în vacanța din Albania. A fost revoltat după întreaga experiență: ”O glumă proastă”

Un român aflat în vacanță în Albania avea să trăiască o mare dezamăgire. Deși spera la un sejur de vis, iată că lucrurile au fost diferite.
12.09.2023 | 07:26
Ce a patit un roman in vacanta din Albania A fost revoltat dupa intreaga experienta O gluma proasta
Ce a pățit un român în vacanța din Albania. Sursă foto: Pinterest / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

O vacanță în Albania la all inclusive avea să se transforme într-un real coșmar. Aceasta este povestea unui român care a fost total dezamăgit de ceea ce a putut să trăiască.

Ce a pățit un român în vacanța din Albania

Dincolo de Grecia, Albania a devenit de asemenea destinația preferată a multor români. Nu e departe de România și în același timp, prețurile sunt și ele unele cât se poate de accesibile.

ADVERTISEMENT

S-ar părea însă că unele experiențe nu sunt chiar atât de plăcute. Un român a plecat în vacanță în Albania și a rămas cu un gust amar după întreg sejurul. S-a cazat la un hotel de patru stele cu all inclusive, însă nu înțelege cum a ajuns hotelul să aibă recenzii bune.

Românul a fost cazat șapte nopți, iar la fiecare dintre cele trei mese din timpul zilei a avut aceeași mâncare. Totodată, el spune că nici măcar cafeaua de dimineață nu era una decentă.

ADVERTISEMENT

”Ori albanezii nu sunt familiarizați cu ce înseamnă AI, ori hotelul și-a luat stelele pe șpagă. Să fii cazat 7 nopți și să ai dimineață, prânz și cină aceleași sortimente timp de 7 zile, e o glumă proastă, pe banii turiștilor. Cafeaua o zeamă – lungă, coktailuri – lipsă, programe divertisment copii/adulți – lipsa”, a povestit românul.

Și nu doar mâncarea a fost problema, adaugă acesta. Se pare că în vacanța din Albania, bărbatul a văzut mai multă mizerie decât ar fi crezut. Aglomerația evident că nu a lipsit nici ea.

ADVERTISEMENT

Totodată, drumurile, care de altfel sunt destul de scurte, devin un adevărat calvar pentru unii turiști, a mai povestit bărbatul. ”În stațiune mizeria era la ea acasă. Mașinile se spălau pe marginea drumului și apă se scurgea pe trotuar. Înghesuială cât cuprinde”, a adăugat el.

Alte persoane au avut parte de experiențe mai plăcute

Deși experiența românului din Albania a fost una dezamăgitoare, alte persoane l-au contrazis. Unii români spun că au stat atât la hoteluri cât și la cazări particulare, dar nu au existat neplăceri.

ADVERTISEMENT

Au fost și persoane mai dure. Mai exact, unii internauți spun că românul a generalizat o țară din cauza unei experiențe neplăcute. Pentru unii, vacanța în Albania a fost una cu adevărat fabuloasă.

De asemenea, nu au existat probleme cu mâncarea când vine vorba de all inclusive. Au fost totuși și oameni care au spus că în Albania, sejururile all inclusive nu sunt tocmai recomandate și că o altă opțiune o reprezintă ieșirea la restaurant pentru o masă delicioasă.

Să nu uităm că în această vară, numeroși români au ajuns în Albania. Chiar și așa, au existat mai multe cazuri în care unii au dezvăluit că au fost țepuiți, sau au avut parte de surprize neplăcute. 

ADVERTISEMENT