Life

Ce a pățit un vlogger galez care a ținut morțiș să viziteze un sat de romi din România: ”Lumea m-a avertizat să evit să vin aici, că e periculos“

Unul dintre cele mai mari staruri de Youtube din Ţara Galilor a fost marcat de o întâmplare petrecută într-un sat de romi din România.
18.02.2023 | 16:25
Ce a patit un vlogger galez care a tinut mortis sa viziteze un sat de romi din Romania Lumea ma avertizat sa evit sa vin aici ca e periculos
Ce a pățit un vlogger galez care a ținut morțiș să viziteze un sat de romi din România. Sursa foto: instagram/ Colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Fost agent imobiliar, Simon Wilson a renunțat la meseria lui pentru a-și deschide un canal de Youtube și a face carieră pe social media. Vloggerul, devenit unul dintre cele mai mari staruri din Ţara Galilor, a poposit în România pentru a verifica dacă, într-adevăt ”satele de ţigani sunt periculoase”. Ce a pățit celebra vedetă a fost demn de un film intitulat ”Nu ar trebui să vizitezi un sat românesc de ţigani“.

Pățania vloggerului galez în timp ce vizita un sat de romi din România: ”Lumea m-a avertizat să evit să vin aici, că e periculos“

Din decembrie 2016 de când și-a deschis un canal de Youtube și până acum, Simon Wilson a adunat peste un milion de abonaţi, ceea ce îl clasează printre cei mai mari youtuberi din Ţara Galilor. Faimosul vlogger, intrigat de idea că ”satele de ţigani sunt periculoase”, a pășit pentru prima oară în România ca să viziteze un sat locuit în majoritate de romi.

ADVERTISEMENT

Aparent, satele de ţigani sunt periculoase, aşa că ne-am gândit să verificăm”, a declarat Simon Wilson.

În toamna lui 2019, Simon şi fratele lui Ben, făceau cunoștință cu Bucureştiul, despre care menționa că ”Este un oraş interesant. Iar clădirile sunt drăguţe, dar au nevoie, categoric, de ceva muncă, nu sunt sigure”. Galezul s-a arătat contrariat și de faptul că se parchează în mijlocul străzii, oriunde le vine conducătorilor la îndemână.

ADVERTISEMENT

”Un sat periculos de ţigani“

Periplul lor continuă, și, din capitală, după o tentativă de escrocherie, cei doi frați au plecat spre Brașov, în continuare, dornici de a-și dovedi dacă ”satele de ţigani sunt periculoase”.

Chiar şi localnicii m-au sfătuit să nu merg într-un astfel de sat, mai ales străini fiind, cu o cameră video scumpă, nici în trecere, pentru că mi-ar tăia cauciucurile maşinii, a povestit Simon, însoţit în excursie de fratele său Ben.

ADVERTISEMENT

Pentru a le fi mai simplă deplasarea, Simon și Ben apelează la serviciile unui taximetrist, ghid local, Gabriel, care le spune calm: ”Dar mie nu mi-e frică de ei“, asta pentru că, mâncarea este mereu un ajutor pentru a-ți face prieteni.

”Dacă nu le-aş aduce mâncare, nu ar fi prea prietenoşi“

Aflați într-un sat dintre lângă Rupea şi Sighişoara, cei trei intră într-o casă de romi gospodari, care muncesc la ”o fabrică de air bag-uri”, după cum îi prezintă Gabriel.

ADVERTISEMENT

Dornici de mai mult, frații Wilson ar vrea să meargă și la alte locuințe din sat, însă, taximetristul îi avertizează că vecinii familiei la care au fost deja sunt invidioşi că le aduce mâncare celor la care i-a dus în vizită, aşa că ar fi mai bine să evite plimbarea prin sat. ”Dacă nu le-aş aduce mâncare, nu ar fi prea prietenoşi”, precizează ghidul.

Simon Wilson, care şi-a intitulat filmuleţul ”Nu ar trebui să vizitezi un sat românesc de ţigani“, la întoarcere în Braşov au trecut și prin Viscri, ”satul Prinţului Charles“ și au simțit că puncteze: ”Călătoria asta ne-a deschis ochii. Te face să apreciezi ce ai”.

ADVERTISEMENT
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească
Gregorian Bivolaru, arestat la Paris. Îşi obliga victimele să plătească "în natură": videochat sau munci manuale. Ţinea 26 de femei în casă
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1...
Cum a numit-o Dumitru Dragomir pe Clotilde Armand, după ce primarul Sectorului 1 i-a trimis un buldozer la hotel
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?”...
Fostul căpitan din Liga 1, dezlănțuit în stradă pentru AUR: „CINE SUNTEM NOI?” » S-a întors în politică și îi face jocurile lui George Simion: imagini incredibile surprinse în week-end
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce...
Milionarul celebru din România care nu s-a lăsat intimidat de clanul Caran! Ce a făcut după ce a rămas fără Bentley şi Ferrari
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are...
Lacul din România care crește continuu, interzis. De ce nimeni nu mai are voie să se apropie de ape VIDEO
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit...
Ce s-a întâmplat la priveghiul Ronei Hartner din Toulon? Sora artistei a povestit cu amărăciune: Biserica era plină de…
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
Mihai Gâdea cutremură toată România! Documentul prezentat în direct la Antena 3
PNL, propunere pentru apărarea pensiilor private. Pilonul 2, vizat de impozitarea progresivă
PNL, propunere pentru apărarea pensiilor private. Pilonul 2, vizat de impozitarea progresivă
Răsturnare de situație. Ei au CÂȘTIGAT America Express. Au învins în finală o...
Răsturnare de situație. Ei au CÂȘTIGAT America Express. Au învins în finală o altă super echipă!
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat...
Cum arată Bianca Drăgușanu după ce și-a făcut 'cat eyes' chirurgical. S-a filmat când medicul i-a cusut pleoapele
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Mărturii oribile ale victimelor lui Bivolaru au ieșit la iveală: „Îndoctrinare, sechestrare, șantaj”
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a...
Val de critici pentru Irinel Columbeanu. A fost aspru taxat după ce a părăsit azilul: „Tu te postezi ca un șmecher cu bani”
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa...
Care e singura țară europeană care se întinde pe trei continente? Europa, Africa și America!