Life

Ce a postat Carmen Tănase după ce mii de bucureșteni au rămas fără căldură. Mesajul actriței 

14.12.2020 | 16:15
Ce a postat Carmen Tanase dupa ce mii de bucuresteni au ramas fara caldura Mesajul actritei
ADVERTISEMENT

Locuitorii Capitalei se confruntă cu zile grele din cauza problemelor cu căldura și apa caldă, iar Carmen Tănase a reacționat vis-a-vis de acest subiect. Îndrăgita actriță a postat pe contul de Intagram o reacție amuzantă, făcând haz de necaz de situația în care se află bucureștenii. 

Carmen Tănase postează regulat pe rețelele sociale și are un simț al umorului de neegalat, lucru care s-a observat și în mediul online. De data aceasta, actrița a postat o fotografie cu una dintre pisicile ei care stă pe calorifer, sperând să fie cald.

ADVERTISEMENT

Situația din București este destul de gravă, în ceea ce privește rețeaua de termoficare. Mii de blocuri au rămas fără căldură și apă caldă din cauza lipsei lucrărilor de mentenanță, care ar fi trebuit să aibă loc în vara acestui an.

Ce a postat Carmen Tănase după ce mii de bucureșteni au rămas fără căldură. Mesajul actriței

Sunt foarte puține persoane care nu cunosc situația grea prin care trec mii de bucureșteni în acest moment. Peste 3.400 de imobile au rămas fără căldură și apă caldă în plină iarnă din cauza avariilor rețelei de termoficare. Carmen Tănase, una dintre cele mai iubite actrițe din România, a ales să se amuze pe seama acestei situații dificile, în loc să se plângă.

ADVERTISEMENT

Actrița a postat pe contul de Instagram o fotografie cu una dintre pisicile ei. Felina este așezată pe calorifer pentru a se încălzi, însă nu știm dacă a reușit acest lucru, din cauza problemelor existente în prezent. Carmen Tănase este cunoscută pentru umorul ei, de care se folosește și acum, văzând partea plină a paharului

„Săraca, ea crede că e cald!”, a transmis vedeta pe InstaStory, spre amuzamentul fanilor, din moment ce mulți dintre ei se regăsesc în aceeași situație.

ADVERTISEMENT
Carmen Tănase
Carmen Tănase se amuză pe seama situației din Capitală. Sursa foto: Instagram

Carmen Tănase este o mare iubitoare de animale și nu-și poate imagina viața fără ele. În urmă cu ceva timp, actrița avea nouă pisici și doi câini, iar fiul ei, Tudor, are aceeași pasiune pentru necuvântătoare.

„Vorbim zilnic la telefon și îi trimit poze cu animalele lui. Mă întreabă ce mai fac pisicile, ce fac cățeii, îi ia pe fiecare la rând și mă întreabă ce fac”, spunea Carmen Tănase în urmă cu ceva timp.

ADVERTISEMENT

Recent, Primarul General al Capitalei, Nicușor Dan, le-a transmis bucureștenilor că îi așteaptă o iarnă grea, întrucât problemele rețelei de termoficare nu se pot rezolva atât de repede.

ADVERTISEMENT