Life

Ce a postat pe Internet fosta soție a lui Andrei Aradits înainte de anunțul divorțului: ”Schimbarea este constantă”

Ce a distribuit în online fosta parteneră a actorului Andrei Aradits înainte de vestea separării. Ce spune despre sine.
15.03.2023 | 22:50
Ce a postat pe Internet fosta sotie a lui Andrei Aradits inainte de anuntul divortului Schimbarea este constanta
Ce a distribuit în online fosta parteneră a actorului Andrei Aradits înainte de vestea separării. Ce spune Andreea. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a postat pe Internet fosta soție a protagonistului din serialul Vlad, de la Pro TV, înainte de anunțul divorțului. Blondina a subliniat că schimbarea este constantă în viața sa, fiind recunoscătoare pentru ceea ce are.

Ce a distribuit în online fosta parteneră a actorului Andrei Aradits înainte de vestea separării. Ce spune despre sine

Andreea, fosta parteneră de viață a actorului Andrei Aradits, a distribuit un mesaj cu subînțeles înainte de vestea separării care a fost făcută publică în podcast-ul moderat de Jorge, pe numele său din buletin George Papagheorghe.

ADVERTISEMENT

Blondina se află de circa 6 luni în India unde învață tainele yoga pentru care are nevoie de foarte multă liniște și meditație. Femeia lasă de înțeles că este foarte ancorată în prezent și că fiecare om întâlnit joacă un rol important în viața fiecăruia.

„Fiecare suflet pe care îl întâlnim în viață este acolo pentru un motiv. Fiecare întâlnire ne lasă o impresie, fiecare acțiune ne schimbă un pic. Pentru că schimbarea este constantă, fie că ne place sau nu, fie că o dorim sau nu.

ADVERTISEMENT

Totul se rezumă la ceea ce suntem în prezent. Sunt recunoscătoare pentru toți cei pe care îi întâlnesc pe drumul meu, știu că sunt acolo să mă învețe ceva și eu îi ascult”, a scris fosta soție a lui Andrei Aradits pe Instagram.

Andreea Aradits a încărcat mai multe imagini cu paradisul în care locuiește în India și unde își încarcă bateriile. Femeia care i-a fost alături actorului într-o căsnicie care a durat 17 ani este foarte pasionată de ce face.

ADVERTISEMENT

Andrei Aradits, mariaj eșuat după 17 ani

În altă ordine de idei, până acum nu a șters nicio imagine cu vedeta și cu fiul pe care îl au împreună. Rețelele de socializare păstrează în continuare fotografiile din vacanță sau de la sărbătorile fericite petrecute până acum.

De asemenea, nu lipsește nici urarea prin care a avut numai cuvinte de laudă pentru protagonistul din Vlad în anul în care a împlinit 48 de ani. Blondina îl numește pe Andrei Aradits „dragostea mea” și „primul meu copil”.

ADVERTISEMENT

„Acesta este copilul meu. Primul meu copil. Uneori simte că îmbătrânește, dar uită-te la el! Există un copil în interiorul lui care simt că nu va îmbătrâni niciodată și îl iubesc până la lună și înapoi!

Își iubește meseria, ne iubește și noi îl iubim înapoi. Mereu și întotdeauna! La mulți ani, dragostea mea!”, scria Andreea, fosta soție a lui Andrei Aradits, pe social media în data de 18 decembrie 2021.

ADVERTISEMENT