Life

Ce a postat soțul cântăreței Carmen Cornaci cu puțin timp înainte să se sinucidă: “Trebuie să te lupți”

Soțul cântăreței Carmen Cornaci a decis să-și ia viața zilele trecute, iar înainte să se sinucidă a postat un mesaj prin care a dat de înțeles că traversa o perioadă grea.
15.11.2022 | 18:16
Ce a postat sotul cantaretei Carmen Cornaci cu putin timp inainte sa se sinucida Trebuie sa te lupti
Ce a postat soțul cântăreței Carmen Cornaci înainte să-și ia viața. Sursa foto: Facebook/Colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Soțul cântăreței Carmen Cornaci a decis să-și pună capăt zilelor, însă a postat un mesaj prin care a dat de înțeles că avea probleme în viața sa. Iată mesajul publicat de bărbat înainte să se sinucidă.

Mesajul postat de soțul cântăreței Carmen Cornaci înainte să-și ia viața

Ionuț Cornaci, soțul interpretei de muzică populară Carmen Cornaci, a murit la vârsta 38 de ani. Recent, bărbatul a fost găsit fără suflare de un vecin, care l-a sunat de mai multe ori și nu i-a răspuns la telefon, așa că a venit să-l verifice.

ADVERTISEMENT

Un echipaj al Ambulanței, dar și unul al Poliției au venit la fața locului. Din nefericire, medicii nu au mai putut face nimic. Soțul artistei era deja decedat de câteva ore, după ce s-a spânzurat.

Cu puțin timp înainte să-și ia viața, Ionuț Cornaci a posta un mesaj pe pagina sa de Facebook. Acesta le-a dat oamenilor de înțeles că lucrurile nu mergeau deloc bine în viața lui.

ADVERTISEMENT

Bărbatul ar fi fost în prag de divorț cu soția, care i-ar fi luat pe copii și ar fi plecat de acasă. Ionuț Cornaci a postat un citat despre greutățile care pot apărea în căsnicie.

“Relația este ceva viu. La fel ca și mușchii corpului, nu poate deveni mai puternică fără stres și provocare. Trebuie să te lupți.

ADVERTISEMENT

Trebuie să despici firul în patru. Obstacolele întăresc căsnicia.”, este mesajul postat de bărbat pe Facebook, pe 6 noiembrie 2022.

Soțul lui Carmen Cornaci postare
Postarea soțului lui Carmen Cornaci, cu puțin timp înainte să moară. Sursa foto: Facebook

În plus, la finalul lunii noiembrie, soțul cântăreței a postat un alt mesaj care sugera că trece printr-o perioadă grea.

ADVERTISEMENT

“Poate toți te îmbrățișează, mai puțin Eu. Poate toți de văd zâmbind, mai puțin Eu. Poate toți îți arată că te iubesc, mai puțin Eu. Dar, ai grijă, că într-o zi poate toți o să te lase. Mai puțin Eu!”, a postat el atunci.

Carmen și Ionuț Cornaci erau căsătoriți de 13 ani și aveau împreună doi copii, un băiat și o fată.

După moartea soțului, interpreta a postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Aceasta le-a mulțumit tuturor pentru încurajările primite.

ADVERTISEMENT
Tags: