Life

Ce a putut să pățească un britanic în Cluj. Bărbatul e revoltat: ”Să le fie rușine”

Un britanic mutat în Cluj a avut parte de șocul vieții sale. Bărbatul a povestit totul pe social media, iar zeci de persoane au rezonat cu el.
27.02.2024 | 22:51
Ce a putut sa pateasca un britanic in Cluj Barbatul e revoltat Sa le fie rusine
Ce a putut să pățească un britanic, în Cluj. Sursa foto: Freepik
ADVERTISEMENT

În ultima vreme, din ce în ce mai mulți străini au început să viziteze România. Unii dintre ei au fost atât de fascinați de țara noastră, încât au ales să se stabilească aici. Însă, uneori, trăitul în România poate deveni o adevărată provocare. De asta s-a convins un britanic.

Prin ce a putut să treacă un englez mutat la Cluj

În urmă cu ceva timp, un bărbat din Marea Britanie a ales să se mute în România. Fiind pasionat de fotografie, a decis că unul dintre orașele care i-ar permite să muncească și să trăiască așa cum vrea el este Clujul.

ADVERTISEMENT

Englezul s-a mutat în România fără să stea prea mult pe gânduri. Însă, abia după ce a început să trăiască mai multe zile la noi în țară a început să afle ce înseamnă traiul din România.

Într-o zi, englezul a avut parte de o surpriză neplăcută. Acesta s-a trezit cu factura de la electricitate și a avut un șoc atunci când a văzut ce sumă trebuie să plătească.

ADVERTISEMENT

Acum, fotograful este foarte revoltat pe compania furnizoare de energie electrică. Acesta susține că suma nu se justifică deloc. Ba mai mult, spune că nici nu a mai fost acasă din noiembrie anul trecut.

Fotograful din Marea Britania a arătat tuturor factura imensă la electricitate

Pentru că nu a văzut nicio legătură între factură și indexul său, britanicul a ales să își verse frustrarea față de compania electrică. Acesta a postat totul pe Facebook, în speranța că cineva va reacționa.

ADVERTISEMENT

De furia englezului nu a scăpat nici clasa politică de la noi pe care a acuzat-o de complicitate la astfel de fapte. Britanicul crede că totul este un abuz și că ar fi cazul să se facă ceva în acest sens.

Fotograful din Marea Britanie a fost revoltat pentru că are de plată nici mai mult, nici mai puțin de 1.528 de lei. Suma este una foarte mare, după cum spune el, mai ales că el niciodată nu a avut un consum atât de ridicat.

ADVERTISEMENT

Ba mai mult, pentru a sublinia că factura este eronată, acesta a adunat sumele din ultimele cinci luni. Nici măcar acestea nu au dat jumătate din suma pe care o are acum de plată.

Postarea englezului a adunat zeci de reacții, dar și de comentarii. Cu toții au rezonat cu el și au spus că nu este normal să aibă un asemenea consum. Pentru a nu experimenta astfel de episoade în care să fie bun de plată, majoritatea i-a recomandat să schimbe furnizorul.

ADVERTISEMENT
Tags: