Life

Ce a spus Cătălin Măruță despre salariul lui Cabral, în direct: „Aș munci și eu ca tine”

Schimb de replici între Cătălin Măruță și Cabral, în direct, la televizor. Ce și-au spus cele două vedete în timpul emisiunii pe care soțul Andrei o are la Pro TV.
23.05.2022 | 15:32
Ce a spus Catalin Maruta despre salariul lui Cabral in direct As munci si eu ca tine
Cătălin Măruță și Cabral, schimb de replici, în direct. Foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

În timpul ediției de luni, 23 mai 2022, a emisiunii lui Cătălin Măruță, Cabral a avut o intervenție scurtă. Acesta se afla la filmările pentru show-ul Ce spun românii, fapt ce a dus la un schimb de replici între cele două vedete de televiziune.

Schimb de replici între Cătălin Măruță și Cabral, în direct, la Pro TV: “La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine”

Cabral a avut o scurtă intervenție, printr-un apel video, în emisiunea lui Cătălin Măruță. Soțul Andreei Ibacka se afla la filmările pentru show-ul său, Ce spun românii.

ADVERTISEMENT

Atunci când a răspuns, Cabral mânca cu poftă dintr-o pară, fapt care a continuat pe tot parcursul discuției pe care cei doi au avut-o.

Pe lângă asta, el și Cătălin Măruță au avut un schimb de replici, considerat amuzant de cei prezenți în platou. Totul a pornit de la faptul că prezentatorul Ce spun românii i-a zis colegului său că, spre deosebire de el, muncește și este obosit.

ADVERTISEMENT

Cabral a insinuat ca Măruță este ajutat de cei din emisiune și nu depune prea mult efort la serviciu. Pe de altă parte, acesta i-a replicat că, în timp ce el se află în direct 5 zile pe săptămână, Cabral nu filmează decât o lună, apoi se poate plimba în voie oriunde își dorește.

Acesta din urmă nu s-a lăsat mai prejos și a răspuns că a avut multe de îndurat de-a lungul vieții pentru a avea acum un astfel de program.

ADVERTISEMENT

„La ce salariu ai, aș munci și eu ca tine”, a spus Cătălin Măruță.

În timpul botezului fiului său, Cabral și-a ajutat vecinii să stingă incendiul

Recent, Cabral și Andreea Ibacka și-au botezat fiul, pe Tiago. Un eveniment neașteptat le-a umbrit pentru câteva clipe fericirea.

În curtea vecinilor, a izbucnit un incendiu, iar vedeta Pro TV, împreună cu alți invitați le-au sărit în ajutor, fără să țină cont de faptul că se aflau în mijlocul petrecerii.

ADVERTISEMENT