News

Ce a spus femeia care a șocat Parisul după ce a ucis o fetiță de 12 ani: ”Mă lasă rece, și eu mi-am văzut părinții murind”

Arestată la puțin timp după ce a comis crima care a șocat Parisul, algeriana Dahbia B. n-a arătat nicio remușcare cu privire la uciderea unei fetițe de 12 ani.
18.10.2022 | 21:52
Ce a spus femeia care a socat Parisul dupa ce a ucis o fetita de 12 ani Ma lasa rece si eu miam vazut parintii murind
Polițiștii din Paris cred că Dahbia B. a comis crima pe fondul unor probleme psihice grave. Foto: pexels.com, captură YouTube - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Cea care este acuzată că a ucis-o pe Lola i-a șocat și pe oamenii legii din Paris cu declarațiile din momentul în care i-au fost prezentate câteva fotografii cu trupul neînsuflețit al fetiței de 12 ani.

Ce a făcut femeia care a șocat Parisul înainte de crimă

La trei zile după uciderea Lolei, Dahbia B. a fost pusă sub acuzare pentru acte de tortură, viol și barbarie. Ea a fost arestată preventiv luni seara. Mama Lolei anunțase încă de vineri dispariția minorei. Aici s-a ajuns pentru că fetița nu s-a întors de la colegiul Georges-Brassens, situat în spatele clădirii în care locuia.

ADVERTISEMENT

În cele din urmă, cadavrul Lolei a fost găsit vineri seara într-o valiză aruncată chiar în curtea clădirii în care domicilia cu părinții ei. Procurorii Parchetului din Paris au dezvăluit că autopsia a scos la iveală că minora a murit din cauza insuficienței cardiorespiratorii cu asfixiere și semne de compresie cervicală.

Au fost remarcate mai multe leziuni, în special pe față, pe spate și tăieturi mari la nivelul gâtului. La audieri, suspecta a declarat că și-a târât victima în apartamentul surorii ei. Până în prezent, polițiștii au mai arestat patru persoane.

ADVERTISEMENT

Anchetatorii au mai dezvăluit că algeriana arestată și-a recunoscut fapta, după care a contestat că este cea care i-a luat viața Lolei. Dahbia B. a mai spus că după și-a dus victima în apartament, a forțat-o să facă un duș, a abuzat-o sexual și a agresat-o.

Ucisă din cauza unor lovituri foarte dure

Decesul ar fi survenit în urma loviturilor grele primite de fetiță. Ulterior, femeia de 24 de ani a decis să o bage într-o valiză. Ea a venit în Franța din Algeria în 2016, cu un permis de ședere valabil pentru studenți. Totuși, în momentul arestării, Dahbia B. nu mai avea drept de ședere în Franța.

ADVERTISEMENT

Autoritățile i-au impus să părăsească teritoriul francez (OQTF) la 21 august, după ce a fost arestată pe aeroport pentru că nu avea permis de ședere. La trei zile după tragedie, foștii colegi ai Lolei s-au întors la școală. Mai multe flori au fost așezate pe o bancă de la intrarea în colegiul Georges-Brassens, conform leparisien.fr.

Conform ultimelor informații, se pare că femeia fără adăpost ar fi vrut, de fapt, să o ucidă pe mama fetiței de 12 ani, din cauză că i-ar fi refuzat accesul în bloc la un moment dat. Sora Dahbiei B. locuia în același bloc cu familia Lolei Daviet, dar mama copilei ar fi refuzat să îi ofere o cartelă de acces în bloc.

ADVERTISEMENT

Este posibil să fi fost o crimă care fost făcută din răzbunare. În plus, s-a mai aflat că algeriana a fost victima violenței domestice în 2018. În momentul în care ei i-au fost prezentate fotografiile cu trupul neînsuflețit al Lolei, oamenii legii au rămas șocați din cauza reacțiilor.

Nu mă încălzește, mă lasă rece. Și eu am fost violată și mi-am văzut părinții murind în fața mea”, a spus Dahbia B. conform adevarul.ro.

ADVERTISEMENT
Tags: