Life

Ce a spus Miss Moscova când a fost întrebată care e capitala României. Rusoaica s-a făcut de râs la televiziune

Răspunsul oferit de Miss Moscova legat de capitala țării noastre. Tânăra i-a amuzat pe telespectatori cu atitudinea sa.
02.08.2023 | 00:21
Ce a spus Miss Moscova cand a fost intrebata care e capitala Romaniei Rusoaica sa facut de ras la televiziune
Răspunsul oferit de Miss Moscova legat de capitala țării noastre. Tânăra i-a amuzat pe telespectatori cu atitudinea sa. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Ce a spus Miss Moscova când a fost întrebată care e capitala României. Rusoaica s-a făcut de râs la televiziune. Angelina Brezhenskaya va reprezenta țara sa la cel mai important concurs de frumusețe din lume.

Răspunsul oferit de Miss Moscova legat de capitala țării noastre. Tânăra i-a amuzat pe telespectatori cu atitudinea sa

Răspunsul oferit de Miss Moscova legat de capitala țării noastre este unul complet neașteptat. Tânăra i-a amuzat pe telespectatori cu atitudinea sa, dar mai ales cu încrederea de care a dat dovadă după ce și-a spus părerea.

ADVERTISEMENT

În timpul unei emisiuni TV, Angelina Brezhenskaya, a fost testată legat de cunoștințele de geografie pe care le-a dobândit până la această vârstă. Moderatorul a vrut să afle dacă blondina știe anumite informații de cultură generală.

Prezentatorul i-a adresat o întrebare care la prima vedere pare una simplă, însă tânăra a greșit cu zâmbetul pe buze. „Care este capitala României?”, a fost curiozitatea pe care a avut-o jurnalistul pentru Miss Moscova, conform unei filmări de pe Twitter.

ADVERTISEMENT

În plus, moderatorul i-a sugerat să spună „Polonia”, dorind să o încurce. Angelina Brezhenskaya bineînțeles că nu a mers pe varianta gazdei și a venit cu propriul răspuns, și anume: „Capitala României este Bosnia și Herțegovina”.

Acest lucru l-a făcut pe moderator să spună ironic: „Absolut corect! Să rescriem manualele de geografie!”. Miss Moscova 2023 s-a arătat contrariată și a avut o atitudine complet ieșită din comun. „Răspunsul nu este corect?”, a spus aceasta.

ADVERTISEMENT

„Bineînțeles că nu. E un nume de țară. Băieți, răspunsul corect este București. Să continuăm”, a încheiat moderatorul emisiunii unde a fost invitată tânăra, mai arată sursa citată anterior.

Cine este Angelina Brezhenskaya, Miss Moscova 2023

Angelina Brezhenskaya, Miss Moscova 2023, a fost aleasă dintr-un număr de 33 de fete din mai multe orașe din Rusia. Toate concurentele au avut vârste curprinse între 18 și 32 de ani, calificarea fiind una foarte strictă.

ADVERTISEMENT

Blondina are dimensiunile 92-60-90 cm și înălțimea este de 171 cm. Potrivit m.vk.com, a absolvit Academia de Economie Națională și a lucrat până acum la posturile de televiziune Music Box și Vineri. Mulți internauți consideră că este din „plastic”.

Operațiile estetice au fost scoase în evidență și de moderatorul TV din Rusia, care a ținut să-i spună că este foarte schimbată față de acum 5 ani. Miss Moscova a început să râdă, precizând că este vorba de photoshop deși se vede clar că a ajuns pe mâinile medicilor esteticieni.

ADVERTISEMENT
Tags: