Life

Cum arată prima Miss România în costum de baie? Daniela Nane, 51 de ani, imagini uluitoare la piscină

Daniela Nane a publicat câteva imagini uluitoare în costum de baie în mediul online. Fosta Miss România are acum 51 de ani.
03.07.2023 | 22:38
Cum arata prima Miss Romania in costum de baie Daniela Nane 51 de ani imagini uluitoare la piscina
Cum arată Daniela Nane în costum de baie. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Daniela Nane, acum în vârstă de 51 de ani, nu s-a sfiit să pozeze în costum de baie și să publice imaginile pe internet. În urmă cu mai bine de trei decenii, era declarată prima Miss România și de atunci face furori cu frumusețea sa.

Cum arată Daniela Nane în costum de baie, la 51 de ani

În ciuda faptului că are 51 de ani, Daniela Nane este considerată, în continuare, una dintre cele mai frumoase femei de la noi din țară. Nici nu este de mirare, având în vedere că în urmă cu mai bine de trei decenii, atunci când avea doar 20 de ani, a fost declarată prima Miss România de după Revoluție.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă anii au trecut, Daniela Nane nu și-a pierdut calitățile care au consacrat-o. Actrița arată în continuare foarte bine și are un corp de invidiat, iar dovadă stau ultimele imagini pe care fosta Miss România le-a publicat pe internet.

În aceste zile, Daniela Nane participă la SmartFest și se distrează din plin. Ea a profitat de câteva momente de relaxare și a fugit la piscină. În cadrul de poveste de la poalele munților, actrița s-a pozat într-un costum de baie întreg, roșu aprins, care i-a pus formele în evidență.

ADVERTISEMENT
daniela nane costum de baie piscină munți apă șezlong
Așa arată Daniela Nane în costum de baie, la 51 de ani.
Sursa foto: Facebook/ Click.ro

Fosta Miss România, care este și mama unui băiat în vârstă de 51 de ani, are mare grijă atunci când vine vorba despre silueta sa. Daniela Nane este atentă atunci când vine vorba de alimentația sa și apelează la tratamente corporale.

„Nu pierd nopțile, muncesc cu drag și sunt tot timpul calmă și veselă. Mănânc ce-mi place, dar nu oricât și nu oricând. Beau rar cafea și alcool, nu mănânc carne, în schimb îmi plac dulciurile. Dacă pun 2-3 kg, iau masuri, țin o dietă ușoară, săracă în carbohidrați și fac tratamente corporale”, spunea, în trecut, Daniela Nane pentru revista Kudika. 

ADVERTISEMENT

Frumusețea a afectat-o în carieră

Cu toate că mulți sunt de părere că frumusețea vine la pachet cu o mulțime de beneficii, Daniela Nane nu este tocmai de acord cu această afirmație, deoarece atuurile care au ajut-o să devină Miss România după Revoluție, i-au afectat cariera. 

Actrița a mărturisit ca nu era chemată la casting-uri pentru că era mult prea frumoasă, aspect care nu se potrivea cu personajele. Asta este explicația pe care ea o primea din partea producătorilor atunci când o refuzau.

ADVERTISEMENT

„De multe ori nu eram distribuită sau nici nu mă chemau la casting pentru că eram frumoasă. Pentru că lucrurile urâte dintr-un scenariu nu i se pot întâmpla unei femei frumoase. Și mă gândeam, vreți să vă povestesc viața mea? Faptul că arați într-un fel nu te scutește de întâmplări nefericite. Dar, a trecut, asta e!”, a dezvăluit Daniela Nane.

ADVERTISEMENT