Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce a văzut Stoichiță în vestiarul tricolorilor înainte și după România – Elveția 1-0

Mihai Stoichiță, dezvăluiri din vestiarul echipei naționale a României după calificarea la Campionatul European. Ce a văzut directorul tehnic al FRF.
23.11.2023 | 11:17
Ce a vazut Stoichita in vestiarul tricolorilor inainte si dupa Romania  Elvetia 10
Mihai Stoichiță, detalii emoționante din vestiarul naționalei la meciul cu Elveția. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mihai Stoichiță a venit cu niște detalii extrem de interesante la FANATIK SUPERLIGA din anturajul echipei naționale. Observațiile sale după România – Elveția 1-0.

Mihai Stoichiță, detalii despre „tricolori” înainte și după meciul cu Elveția

Mihai Stoichiță a făcut noi dezvăluiri la FANATIK SUPERLIGA: „Toți ăia 50.000 de oameni să îi vedem în tricoul lui Adrian Ilie de acum nu știu câți ani, al lui Gardoș, al lui Stanciu, al lui Alibec, Ianis… Ei vin să fie învingători”.

ADVERTISEMENT

Oficialul FRF a explicat de ce succesul naționalei e atât de important pentru suporteri: „Dacă tu ești învingător, le dai senzația că și ei sunt în teren și joacă fotbal. Asta e senzație pe care o trăiesc eu la fiecare meci. Asta mă emoționează foarte mult”.

Stoichiță a mai remarcat ceva esențial la „tricolori”: „Eu am foarte multe momente pe care le-am trăit așa, la limita emoției dusă până la lacrimi. Mă uitam la jucători și înainte de meci, că mă duc pe-acolo, stau prin vestiar cu ei, cu Edi. Și după meci.

ADVERTISEMENT

Băi, plăcerea și bucuria de a fi împreună, chiar dacă a jucat sau nu. Este ceva care cred că meritul mare îl are Edi, că el i-a adunat. Primul caz, când am zis de animozități, orice fel dacă există dispare”.

Mihai Stoichiță știe de unde își trage seva naționala României: „Forța unui grup vine din această unitate”

Mihai Stoichiță știe care este secretul acestei generații care a reușit să scoată naționala din anonimat: „Și atuncea forța unui grup vine din această unitate: stadion, public, staff, oficiali, echipă. Personalul anex, salvările, oamenii de ordine, absolut toți au împins de la spate o echipă națională să câștige meciul”.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a vrut să puncteze lucrul care l-a impresionat cel mai mult pe stadion la meciul cu Elveția: „Și mai e ceva. Cea mai mare bucurie au fost oamenii. Mă uitam în jurul meu. Veniți din Satu Mare, din Zimnicea, din Bârlad…

Vedeam românul simplu, amărât tată, care de-abia o duce de pe o zi pe alta, cu 3-4.000 de lei salariu. Oameni fericiți pentru care nu mai conta că bura afară”.

ADVERTISEMENT

România a terminat pe primul loc preliminariile Campionatului European din 2024, cu 22 de puncte și fără nicio înfrângere. Astfel, „tricolorii” vor face parte din urna a doua la tragerea la sorți a turneului final, care va avea loc pe 2 decembrie la Nyon.

FANATIK SUPERLIGA e LIVE pe site-ul FANATIK.RO în fiecare luni, marți și vineri, de la 10:30. Emisiunea se vede ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube la 17:30.

Mihai Stoichiță, declarații emoționante după România - Elveția 1-0

ADVERTISEMENT