Life

Ce au făcut mai mulți români în locul adorat de turiști în Thassos. “Nu iau apărarea bizonilor, dar…”

Ce au făcut mai mulți români în locul pe care mulți turiști care merg în Thassos îl adoră. A iscat o adevărată dezbatere pe internet!
30.08.2023 | 15:02
Ce au facut mai multi romani in locul adorat de turisti in Thassos Nu iau apararea bizonilor dar
Ce au făcut mai mulți români pe o plajă iubită de turiști în Thassos. Foto Pixabay
ADVERTISEMENT

Ce au făcut mai mulți români în locul adorat de turiști în Thassos. Unii au fost total împotrivă, dar alții s-au revoltat!

Ce au făcut mai mulți români pe o plajă iubită de turiști în Thassos

Un român nemulțumit de atitudinea conaționalilor plecați în vacanță în Grecia a postat mai multe imagini. Acesta a arătat felul în care erau parcate mai multe mașini care duceau la celebra plajă Marble Beach din Thassos.

ADVERTISEMENT

Mașinile erau parcate destul de neglijent pe drumul îngust, lucru care l-a nemulțumit pe autorul postării.

Tipic românesc. Marble Beach”, a scris autorul postării, care a făcut publice și mai multe imagini cu mașinile parcate de români, pe Forum Thassos.

ADVERTISEMENT

Unii au fost foarte nemulțumiți de această atitudine și l-au acuzat pe autorul postării că ar trebui să se preocupe de vacanță și nu de lucrurile ilegale pe care le fac alții români.

“Nu iau apărarea bizonilor, dar voi nici în vacanță nu puteți stă fără grijă altora?! Înseamnă că aveți vacanțe plictisitoare…”, spune unul dintre ei.

ADVERTISEMENT

Altcineva a spus că este „tipic românesc” să nu îți vezi de treabă în vacanță, chiar dacă alții fac lucruri ilegale și cu care nu sunt de acord.

„Tipic românesc să nu îți vezi de treabă ta. Te simți mai bine, crezi că ești mai cu moț, când îi critici pe alții?”, a mai spus un alt turist, nemulțumit și el.

ADVERTISEMENT

Alți români au fost de acord cu autorul postării și au spus că acesta este motivul pentru care mulți români rămân fără plăcuțele de înmatriculare fiind plecați în vacanță în Thassos sau chiar primesc amenzi destul de costisitoare pentru faptele lor din trafic.

„Și se plâng când primesc amenzi sau rămân fără plăcuțele de înmatriculare. Mentalitatea românească e greu spre imposibil de adaptat la civilizație….

Unii n-au o problemă cu asta. E normal să parchezi așa dacă au și alții loc să treacă…. Românisme…. numai să găsim o scuză…”, a scris cineva.

ADVERTISEMENT
Tags: