Life

Ce au făcut Pepe și Yasmine într-un club de fițe. Toată lumea a fost cu ochii pe ei

Ce au făcut Pepe și Yasmine într-un club de fițe din București. Toată lumea a fost cu ochii pe ei, iar ei nici nu s-au ferit.
23.01.2023 | 07:04
Ce au facut Pepe si Yasmine intrun club de fite Toata lumea a fost cu ochii pe ei
Ce au făcut Pepe și Yasmine. Toată lumea a fost cu ochii pe ei Foto Facebook
ADVERTISEMENT

Ce au făcut Pepe și Yasmine într-un club de fițe din Capitală. Cântărețul și partenera lui de viață au făcut show!

Ce au făcut Pepe și Yasmine. Toată lumea a fost cu ochii pe ei

Pepe și Yasmine Ody au atras toate privirile într-un club de fițe din București. Cântărețul și partenera lui de viață au făcut show împreună, chiar pe ringul de dans.

ADVERTISEMENT

Pepe nu s-a ferit de priviri și a dansat toată noaptea, alături de mama copilului său, cea care i-a făcut cea mai mare bucurie artistului după ce i-a dăruit un băiețel.

Yasmine Ody și-a intrat și ea în rol și a vrut să se distreze cât mai bine, duminică seara, alături de partenerul ei de viață și prietenii cu care au ieșit în clubul de fițe.

ADVERTISEMENT

Pepe și iubita lui, show de zile mari în club

Pe lângă faptul că au încins atmosfera împreună, Pepe a decis să mai facă un gest romantic cu care să o dea pe spate pe iubita lui și după un dans i-a dat și o sărutare.

Pepe și iubita lui se priveau drăgăstos atunci când s-au oprit din dans și au făcut deliciul tuturor arătând cât de mult se iubesc, de fapt.

ADVERTISEMENT

Pepe era în culea fericirii vara aceasta, după ce a aflat că este pentru prima dată tatăl unui băiețel, o dorință foarte mare a sa.

Yasmine Ody a născut pe 7 iunie un băiețel perfect sănătos, pe care părinții lui l-au numit chiar ca pe tatăl său. Cel mai mic membru al familiei lui Pepe este chiar…Pepe Jr!

ADVERTISEMENT

 „Vine și Pepe… tare, din urmă. Îți dai seama, cum voiai să-i pun, Vasile, Marius, Gigel?! E mai modern decât Pepe, nu vezi că sunt la modă de atâția ani?! Cine ar putea să îi pună numele copilului lui ‘Pepe’, nu eu?!”, spunea artistul la Antena Stars.

ADVERTISEMENT
Tags: