News

Ce au făcut salvamarii egipteni înainte ca Roxana să fie atacată de rechin: “E de râsul lumii”

Noi detalii ies la iveală despre Roxana, femeia în vârstă de 40 de ani, din Suceava, care a murit sfâșiată de un rechin în Hurghada, Egipt. Ce au făcut salvamarii înainte de tragedie?
04.07.2022 | 21:48
Ce au facut salvamarii egipteni inainte ca Roxana sa fie atacata de rechin E de rasul lumii
Cum au ignorat salvamarii egipteni pericolul la moarte la care s-a expus românca. Sursa foto: Facebook
ADVERTISEMENT

Apar mai multe informații despre momentul când un rechin a ucis-o pe Roxana, românca din Suceava, în vârstă de 40 de ani, și care se afla în concendiu în Hurghada, Egipt.

Un salvamar egiptean a spus despre rechin că este un delfin, deși i s-a atras atenția

Potrivit Observator, un martor a declarat că salvamarilor egipteni li s-a atras atenția, înainte de tragedie, de către o fetiță, că în apă este un rechin. Aceștia, însă, au spus că este un delfin.

ADVERTISEMENT

”Mai mulţi turişti au observat în apă o apariţie, s-a presupus că e un rechin. O fetiţă l-a alarmat pe unul dintre salvamari că este vorba despre un rechin, însă acesta nu a luat-o în seamă, considerând că, din punctul ei de vedere este vorba de un delfin”, a mărturisit un martor.

Tatăl Roxanei este devastat de durere. Nici el nu înțelege cum de salvamarii au făcut o asemenea gafă și a dezvăluit că ultima oară a vorbit cu fiica sa joi sau vineri. Victima părea foarte mulțumită de vacanță și timpul frumos pe care-l petrecea.

ADVERTISEMENT

 ”Să spună că li s-a părut un delfin. E de râsul lumii! Joi sau vineri am vorbit ultima dată.

Foarte mulțumită de timpul petrecut până la acea oră. Era al treilea an acolo, era ca acasă”, a detaliat bărbatul, printre lacrimi.

ADVERTISEMENT

Roxana era necăsătorită și nu avea copii. Lucra la ANAF Suceava

Roxana nu era căsătorită și nici copii nu avea. Lucra de ani buni la ANAF și iubea să călătorească. Colegii de muncă sunt și ei șocați de pierderea ei. I-au aprins o candelă, lângă mai multe iconițe.

”A venit ca un trăsnet. Era o fată deosebită! Deosebită și foarte sufletistă, ajuta pe toată lumea!.

ADVERTISEMENT

Era atât de bucuroasă că a plecat! Merg în același loc unde am fost și anul trecut, fac snorkeling, văd peștișori, apă multă, înot. Nu m-am gândit că tocmai ei o să i se întâmple asta.”, a spus o colegă a Roxanei.

Părinții femeii au aflat de la televizor că unicul lor copil a murit într-un mod atât de crunt.

”Am văzut la televizor și mi-a sărit inima din loc. Au dat și poza, vai de mine și de mine”, a declarat și mama victimei.

ADVERTISEMENT