Life

WRS a recunoscut: „Am o relație cu un băiat”. Țara în care vrea să se mute fostul participant la Eurovision

WRS, reprezentatul României la Eurovision 2022, a recunoscut că are o relație cu un băiat. Dezvăluiri despre viața sa amoroasă.
15.05.2023 | 10:27
WRS a recunoscut Am o relatie cu un baiat Tara in care vrea sa se mute fostul participant la Eurovision
WRS a recunoscut că are o relație cu un băiat. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

WRS nu mai păstrează misterul despre viața lui amoroasă și a spus tot adevărul: are o relație cu un băiat. Ce alte detalii fierbinți despre viața lui intimă a mai oferit și unde vrea să se mute reprezentatul României la Eurovision 2022.

WRS nu se mai ascunde: are o relație cu un băiat

WRS a devenit un adevărat reprezentat al comunității LGBT, mai ales după ce a apărut în revista Shangay din Spania. După ce a primit o mulțime de reacții pozitive, reprezentatul României la Eurovision 2022 și câștigătorul Te cunosc de undeva, a decis să se implice mai mult în această cauză.

ADVERTISEMENT

Mulți s-au întrebat, însă, dacă el face sau nu parte din această comunitate, însă a preferat să păstreze pentru sine informația. Acum nu se mai ascunde și a spus tot adevărul într-un interviu acordat tot pentru o publicație din Spania.

De altfel, aceasta este și țara în care artistul se gândește să se mute. Astfel, WRS a spus că are o relație un băiat și îi este foarte bine așa, momentan. „Mi-am dat seama că acceptarea mea așa cum sunt este secretul fericirii mele. Și că am vrut să împărtășesc asta cu lumea: ideea de a iubi viața așa cum vine.

ADVERTISEMENT

Mi-am dat seama că, de când am luat această decizie, viața mea personală a crescut, iar muzica mea a crescut. Iar oamenii se conectează foarte mult cu asta. În momentul de față am o relație cu un băiat” , a spus WRS citat de avantaje.ro.

Dar solistul nu s-a oprit aici și a făcut și alte dezvăluiri fierbinți din viața sa intimă. „Dar cine poate spune că nu voi dori să fac o partidă în trei cu o fată.

ADVERTISEMENT

Secretul unei persoane fericite este să fii deschis la orice ar putea veni. Când cineva spune că este gay, heterosexual, bisexual… respinge oportunități frumoase ale destinului”, a adăugat WRS.

WRS a preferat să păstreze misterul până acum

Dezvăluirea vine la scurt timp după ce WRS a acordat un interviu pentru FANATIK în care spunea că nu ar vrea ca lumea să-l identifice neapărat ca având o anumită orientare sexuală. „Eu am o persona pe scenă și mi se pare că farmecul a ceea ce faci e să păstrezi acea doză de mister.

ADVERTISEMENT

Sunt o persoană căreia îi place să își păstreze doza de eleganță. Indiferent ce ai fi, gay, straight, bisexual, nu știu ce, ce faci acasă trebuie să rămână acasă. (…) Cum ești pe scenă, personajul tău poate să aibă orice nuanță. Asta e frumusețea, până la urmă”, spunea artistul în aprilie 2023. 

ADVERTISEMENT
Tags: