News

Ce au găsit polițiștii în mașina femeii care s-a aruncat de pe bloc cu copiii în brațe. Mesaje impresionante pe pagina de facebook a acesteia

Noi detalii despre mama care s-a aruncat cu copiii în brațe, de pe un bloc din Timișoara, marți dimineață. Ce au descoperit polițiștii în mașina femeii?
03.05.2022 | 20:33
Ce au gasit politistii in masina femeii care sa aruncat de pe bloc cu copiii in brate Mesaje impresionante pe pagina de facebook a acesteia
Ce s-a găsit în mașina mamei care s-a aruncat de pe un bloc din Timișoara cu proprii copii în brațe. Sursa foto: opiniatimisoarei/colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Noi detalii ies la iveală despre Iuliana, mama care a ales să-și pună capăt zilelor, marți dimineață, înainte de ora 10:00, aruncându-se de pe un bloc din Timișoara, cu fetița și băiețelul ei în brațe.

Lucrurile pe care le-au găsit oamenii legii în mașina mamei sinucigașe

Oamenii legii au găsit mai multe lucruri în mașina cu care femeia în vârstă de 32 de ani s-a deplasat la locul sinuciderii. Totodată, s-a aflat despre autoturism că nu-i aparținea, ci era al iubitei fratelui său.

ADVERTISEMENT

În autovehicul, polițiștii au dat peste portofelul Iulianei, câteva haine ale copiilor ei, o cutie de suc în care era un pai, telefonul său mobil și o coroniță împletită de fetița care a murit.

Femeia era divorțată de partenerul ei, dar de curând a depus actele de recăsătorie

Este greu încă de descoperit ce a împins-o pe tânăra mamă să decurgă la gestul șocant. Serviciul de Stare Civilă din Timișoara a transmis că era divorțată de soț, dar în urmă cu 14 zile, pe data de 19 aprilie, s-a prezentat la sediu pentru a depune actele de recăsătorie.

ADVERTISEMENT

După ce s-au aruncat de pe blocul din 10 etaje, Iuliana și cei doi copii, fetița în vârstă de 6 ani și băiatul în vârstă de 3 ani, au murit. Anchetatorii au găsit lângă cel mic și jucăria pe care a avut-o cu el, în ultimele clipe din viață.

De altfel, fetița de 6 ani nu ar fi murit pe loc atunci când a căzut în gol. Ea a fost în stare de inconștiență preț de câteva minute, dar în ciuda eforturilor medicilor de a o salva, a pierit.

ADVERTISEMENT

Mesajele de condoleanțe de pe contul de facebook al mamei sinucigașe

În urma tragediei, pe contul de facebook al Iuliei Bogdan sunt sute de mesaje de condoleanțe. Toți cei care au cunoscut-o își exprimă durerea.

”Pacat ca ai ales, Iulia… sa va fie lin drumul la toti 3. Nu imi vine sa cred/ Dumnezeu sa va ierte/ Dumnezeu sa te ierte, Iulia draga, si sa iti odihneasca in pace cei doi ingerasi!/ Dumnezeu sa o ierte! O adevarata tragedie. A fost o eleva dornica sa invete lucruri noi si avea toate sansele de partea ei/Nu imi vine sa cred. Condoleante familiei! Dumnezeu sa va ierte/”, sunt o parte dintre mesajele de pe contul de facebook al tinerei mame, scrie presa locală, opiniatimisoarei.

ADVERTISEMENT

Aceeași sursă notează că tatăl copiilor este devastat de durere și se pregătește acum pentru înmormântare.

ADVERTISEMENT