Life

Ce au pățit Armin Nicoară şi Claudia Puican în vacanță. Artistul s-a enervate cumplit

Armin Nicoară și Claudia Puican au plecat într-o vacanță exotică, dar au avut parte de un moment extrem de neplăcut. Totul s-a întâmplat în aeroportul din Budapesta.
28.01.2022 | 22:42
Ce au patit Armin Nicoara si Claudia Puican in vacanta Artistul sa enervate cumplit
Ce au pățit Armin Nicoară și Claudia Puican în vacanță. Sursă foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Armin Nicoară și Claudia Puican au decis să plece într-o vacanță exotică după un an extrem de dificil.

Au întâmpinat însă probleme la doar câteva ore după ce au plecat din România.

După 12 ore petrecute pe aeroportul din Budapesta, artistul s-a înfuriat și a făcut totul public.

ADVERTISEMENT

Ce au pățit Armin Nicoară și Claudia Puican în vacanță. Artistul s-a enervate cumplit

Armin Nicoară și Claudia Puican au petrecut la începutul anului câteva zile la schi, în Austria, iar apoi au decis să pornească într-o nouă aventură și au ales o destinație exotică.

Artiștii au ales Republica Dominicană la fel ca multe vedete de la noi. Vacanța a început însă cum nu se poate mai prost pentru ei. După ce au ajuns în aeroportul din Budapesta li s-au pierdut bagajele. În aceeași situație au fost și alți pasageri.

ADVERTISEMENT

Căutările au durat extrem de mult, iar după ce a așteptat 12 ore, Armin Nicoară a postat un mesaj pentru fanii săi în care a anunțat ce s-a întâmplat.

“Nu se poate, cât de greu sa te miști? Stam deja de 12 ore după bagaje. Nu e posibil, cum sa nu îmi vina bagajele?! Nu pot sa cred așa ceva. Asta e viața!”, a scris iubitul Claudiei Puican.

ADVERTISEMENT

În final, Armin Nicoară și Claudia Puican și-au recuperat bagajele și au putut să pornească spre Republica Dominicană. Artiștii s-au cazat într-un hotel de lux și au postat o mulțime de fotografii.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Claudia Puican (@claudia.puican)

Armin Nicoară și Claudia Puican își doresc să devină părinți

Cei doi artiști au declarat în repetate rânduri că și-ar dori să devină părinți. Au mers la mai mulți medici și au aflat că trebuie să mai amâne o perioadă acest moment. Armin Nicoară are o problemă de sănătate din adolescență.

ADVERTISEMENT

“Ne dorim din tot sufletul să avem un copil. La Armin este o mică mare problemă, el având diabet de la vârsta de 15 ani, mă gândesc că de aici este problema”, a declarat Claudia Puican la Antena Stars. 

Armin Nicoară și Claudia Puican vor să se căsătorească cât mai repede, dar pandemia de coronavirus le-a dat planurile peste cap.

“Noi vrem să facem cununie acum, dar ce cununie să faci cu trei oameni?! Nici nașii n-au loc”, a spus artistul pentru aceeași sursă.

ADVERTISEMENT