Life

Ce au pățit Vlăduța Lupău și Adi Rus în vacanță. Decizia drastică luată de artistă

Vlăduța Lupău și Adi Rus au plecat într-o vacanță. Cei doi nu aveau însă să știe ce se va întâmpla acolo, având în vedere perioada aleasă.
07.04.2023 | 00:00
Ce au patit Vladuta Lupau si Adi Rus in vacanta Decizia drastica luata de artista
Ce au pățit Vlăduța Lupău și Adi Rus în vacanță. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Vlăduța Lupău și Adi Rus au devenit părinți recent. Chiar și așa, cei doi nu uită de timpul petrecut împreună. Dovada cea mai clară este ultima vacanță pe care ambii parteneri au făcut-o fix înainte de Paște. S-ar părea însă că aceștia au dat și de câteva probleme.

Ce au pățit Vlăduța Lupău și Adi Rus în vacanță

Pentru Vlăduța Lupău, ultimele luni au fost cât se poate de agitate. Artista a fost nevoită să participe la numeroase evenimente, atât în România cât și în străinătate. De asemenea, ea s-a confruntat și cu o serie de probleme de sănătate la finele anului trecut. 

ADVERTISEMENT

Iată că a venit și momentul ca artista și Adi Rus s-au bucurat de o vacanță. Cei doi au mers la Ierusalim, un loc de altfel sfânt. Ambii parteneri și-au dorit să poată avea această experiență chiar înainte de Paște. Din păcate însă, lucrurile nu au mers așa cum și-ar fi dorit.

Ajunși la Mormântul Sfânt, aceștia au întâmpinat o serie de probleme. Mai exact, se pare că preoții catolici se rugau în biserică, astfel că accesul altor persoane a fost interzis. Chiar și așa, artista spune că nu va renunța, iar vineri va încerca din nou o vizită.

ADVERTISEMENT

Trebuie menționat că aceste lucruri se întâmplă în condițiile în care evreii sărbătoresc Paștele. “Am venit la Ierusalim. Din păcate am avut ghinionul să nu putem intra la Mormântul Sfânt, pentru că astăzi la evrei este Paștele.

Și mă rog, biserica era închisă. Am înțeles că și preoții catolici se roagă în biserică. Dar o să încercăm să venim, oricum, mâine.”, a spus Vlăduța Lupău, pe contul său de Instagram.

ADVERTISEMENT

Decizia luată de artistă în legătură cu fiul său

Iar pentru că mulți au întrebat-o dacă în această vacanță este și fiul ei, Iair, iată că Vlăduța Lupău a dat câteva detalii și în acest sens. Artista spune că cel mic a rămas în România. Pe de altă parte, aceasta spune că a făcut o alegere greșita și a luat decizia ca aceasta să fie ultima vacanță fără fiul ei.

De asemenea, fiind mamă, ea și-a dat seama cât de dor îi este de fiul ei. Tot acum, artista îi înțelege și pe părinții care își iau copiii în orice vacanță, având în vedere că era nedumerită. “M-ați întrebat în multe mesaje dacă am mers în vacanță fără Iair.

ADVERTISEMENT

Răspunsul este da și cred că e prima și ultima vacanță pe care o avem fără el și asta din cauză că am luat cred că de aproximativ un an vacanța asta și așa a fost firma. Ce dor îmi e de el”, a mai povestit aceasta. Amintim că artista a zburat cu fiul său Iair până acum, iar experiența a fost una cât se poate de plăcută. 

ADVERTISEMENT