Sport

Ce au scris ziarele din Spania şi Anglia după Liverpool – Real Madrid 2-5: “Pentru istorie” / “Au fost sfâşiaţi”

Ziarele din Spania şi Anglia au oferit spaţii largi pentru Liverpool - Real Madrid 2-5, şocul din optimile de finală ale Ligii Campionilor.
22.02.2023 | 00:40
Ce au scris ziarele din Spania si Anglia dupa Liverpool  Real Madrid 25 Pentru istorie  Au fost sfasiati
Reacţia presei din Spania şi Anglia după Liverpool - Real Madrid 2-5
ADVERTISEMENT

Real Madrid a întors scorul cu Liverpool, de la 0-2 la 5-2, şi porneşte cu prima şansă la calificarea în sferturile de finală ale Ligii Campionilor. În ziua morţii lui Amancio Amaro, legendă a madrilenilor, jucătorii lui Carlo Ancelotti au reuşit un nou meci de colecţie, iar presa din Spania a marcat cum se cuvine succesul.

Reacţia presei din Spania după Liverpool – Real Madrid 2-5. Marca, omagiu pentru Amancio

“Un Madrid pentru istorie. Echipa blanco a reuşit o ‘manita’ cu Liverpool, care conducea cu 2-0 în minutul 14. Show al lui Vinicius, cu o dublă, şi al lui Modric. Lui Amancio, lider al unui Real mai puţin glorios, i-ar fi plăcut să vadă această prestaţie”, au scris cei de la AS.

ADVERTISEMENT

“Regele Europei este ‘Brujo’ (n.r. porecla sub care era cunoscut Amancio)”, a titrat Marca, într-un omagiu special pentru fostul jucător al lui Real Madrid care s-a stins din viaţă, pe 21 februarie, la 83 de ani, în ziua meciului cu Liverpool.

“2-5 al lui Real Madrid pe Anfield!!! Este istoric. Un omagiu imens al Realului pentru Amancio, într-o noapte magică pentru un stadion legendar. Liverpool a început cu 2-0, după 14 minute, dar unde alţii ar fi văzut doar cer noros, Real a văzut o rază de lumină în care să creadă. Şi a crezut”, au mai scris jurnaliştii de la Marca.

ADVERTISEMENT

“Real Madrid a încasat două goluri în primul sfert de oră, dar a terminat cu o victorie în faţa lui Liverpool. Acum, “Los Blancos” sunt cu un picior şi jumătate în sferturile de finală ale Ligii Campionilor”, a fost reacţia celor de la Mundo Deportivo.

Presa din Anglia după succesul lui Real Madrid de pe terenul lui Liverpool

“Uimiţi, roşii au fost sfâşiaţi de deţinătoarea trofeului Champions League, pe Anfield, după dublele lui Vinicius şi Karim Benzema”, a fost reacţia Daily Mail. Jurnaliştii englezi l-au notat cu 7,5 pe Carlo Ancelotti, în timp ce Jurgen Klopp a primit nota 5.

ADVERTISEMENT

“Un Liverpool jenant a spulberat un avantaj de două goluri şi a înregistrat cea mai dură înfrângere, pe Anfield, în cupele europene. O noapte de istorie şi comedie s-a transformat într-o umilinţă”, au scris cei de la The Sun.

“Liverpool a fost umilită de Real Madrid, după ce gazdele s-au prăbuşit la capătul unui avans de două goluri. Continuă şirul de rezultate dezamăgitoare în faţa madrilenilor”, au notat jurnaliştii de la Mirror.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Liverpool, manşa retur a optimilor de finală ale Ligii Campionilor, se va disputa pe 15 martie, de la ora 22:00. Partida va avea loc pe “Santiago Bernabeu”, unde madrilenii nu au pierdut niciun meci în actualul sezon.

ADVERTISEMENT
Tags: