Sport

Jurgen Klopp, taxat de Real Madrid pentru aroganţa din 2022! Ce spunea antrenorul lui Liverpool după finala de la Paris: “Rezervaţi-mi o cameră”

Jurgen Klopp a fost taxat de Real Madrid pentru aroganţa din 2022. Ce spunea antrenorul lui Liverpool după finala pierdută în faţa "galacticilor".
22.02.2023 | 00:01
Jurgen Klopp taxat de Real Madrid pentru aroganta din 2022 Ce spunea antrenorul lui Liverpool dupa finala de la Paris Rezervatimi o camera
Jurgen Klopp, mesaj arogant după Liverpool - Real Madrid, finala Ligii Campionilor din 2022
ADVERTISEMENT

Aventura lui Liverpool în sezonul 2022-2023 al Ligii Campionilor pare că a ajuns la final, după 2-5 cu Real Madrid în manşa tur a optimilor de finală. “Cormoranii” au pierdut pe teren propriu, chiar dacă aveau 2-0 în minutul 14, iar aroganţa lui Jurgen Klopp din 2022 pare că s-a întors ca un bumerang.

Jurgen Klopp, mesaj arogant după Liverpool – Real Madrid, finala Ligii Campionilor din 2022

Duelul de cinci stele din optimile de finală ale Ligii Campionilor s-a vrut o răzbunare a lui Liverpool pentru finala pierdută, în 2022, în faţa lui Real Madrid. La Paris, “galacticii” s-au impus cu 1-0, în urma golului lui Vinicius, iar Jurgen Klopp oferea o declaraţie, la finalul meciului, pe care mulţi au considerat-o arogantă.

ADVERTISEMENT

“Nu e rău să ajungi într-o finală, este un succes, dar nu cel pe care ţi-l doreşti. Simt că vom reveni aici (n.r. în finală). Avem o echipă competitivă, iar în următorul sezon vom fi un grup şi mai bun. Unde este finala în sezonul viitor? La Istanbul? Rezervaţi-mi o cameră de hotel”, spunea Jurgen Klopp, după finala Ligii Campionilor din 2022.

Jurgen Klopp a sperat că va repeta scenariul din 2019, când a cucerit Liga Campionilor. Atunci, Liverpool venea după o finală pierdută tot în faţa lui Real Madrid, în 2018, şi a câştigat trofeul cu un succes în faţa lui Tottenham.

ADVERTISEMENT

Liverpool a avut un start fabulos în turul cu Real Madrid, dar a terminat în genunchi

Startul meciului Liverpool – Real Madrid a fost de-a dreptul fabulos pentru “cormorani”. În minutul 14, tabela de pe Anfield arăta 2-0, după reuşita de cinci stele a lui Darwin Nunez şi golul lui Mohamed Salah, care a profitat de o gafă colosală a lui Thibaut Courtois.

Când fanii lui Liverpool visau la o victorie la scor, Real Madrid s-a trezit, iar Vinicius, eroul finalei din 2022, a marcat o dublă în 15 minute. Al doilea gol al brazilianului a venit în urma unei gafe de cascadorii râsului a lui Alisson, care a degajat în colegul său de la naţională.

ADVERTISEMENT

După pauză, Eder Militao şi Karim Benzema, cu o dublă, au dus scorul la 5-2, iar visul lui Liverpool pentru o nouă finală în Champions League pare să fie imposibil. Manşa retur a dublei se va juca, pe 15 martie, pe “Santiago Bernabeu”.

Liverpool a ratat primul loc în Grupa A şi a dat peste Real Madrid

Liverpool şi Napoli au terminat Grupa A la egalitate de puncte, ambele câte 15, iar diferenţa a fost făcută de meciurile directe. Italienii au câştigat cu 4-1 pe teren propriu, în timp ce “cormoranii” s-au impus doar cu 2-0 pe “Anfield”.

ADVERTISEMENT

Din postura de ocupantă a locului 2, Liverpool a făcut parte din urna a doua la tragerea la sorţi pentru optimile de finală şi astfel a nimerit să joace o dublă cu Real Madrid, într-o reeditare a finalei din 2022.

ADVERTISEMENT