Life

Ce cadou de Crăciun a primit o învățătoare de la un elev. A rămas șocată când și-a dat seama ce era

Cadoul bizar pe care l-a primit o învățătoare de la elevul său. A rămas șocată când l-a văzut. Nu știa despre ce este vorba.
19.12.2023 | 17:50
Ce cadou de Craciun a primit o invatatoare de la un elev A ramas socata cand sia dat seama ce era
Învățătoarea a relatat totul pe rețelele de socializare. Sursa foto: Supplied
ADVERTISEMENT

O învățătoare a primit din partea unui elev un cadou de Crăciun la care nu se aștepta niciodată. A rămas șocată în momentul când l-a despachetat și a văzut despre ce este vorba. Inițial a crezut că este o greșeală, dar apoi a apreciat gestul. A relatat toată experiența pe rețelele de socializare.

Ce cadou de Crăciun a primit o învățătoare de la elevul său

Mulți dintre noi își aduc aminte cadourile de Crăciun pe care le-am oferit învățătorilor sau profesorilor noștri, acestea fiind unele dintre cele mai frumoase momente de la școală sau din liceu. De asemenea, și cadrele didactice, la rândul lor, au în minte darurile primite.

ADVERTISEMENT

Sianna Stodd, o învățătoare în vârstă de 31 de ani, a relatat în mediul online ce surpriză i-a făcut cu ocazia Crăciunului unul dintre foștii elevi. Nu credea vreodată că i se va face un astfel de cadou. Inițial a crezut că este vorba despre un simplu săpun.

”Era ultima săptămână a trimestrului de toamnă, iar părinții trimiteau copiii cu felicitări de Crăciun și pungi de cadouri pentru mine și asistenții didactici. Am primit totul, de la felicitări făcute manual de către copii, lumânări, ciocolată, vin și apoi, de asemenea, un săpun interesant…

ADVERTISEMENT

Copiii au fost atât de încântați să ne facă aceste cadouri. S-au repezit cu plăcere pură și au vrut să le deschidem imediat. Copilul care ne-a dăruit săpunul era atât de nerăbdător să-l deschidem acolo. Când am desfășurat hârtia de Crăciun, a scos la iveală un săpun dreptunghiular care era alb cu bucăți în ea”, a detaliat cadrul didactic în online, potrivit mirror.co.uk

Învățătoarea, emoționată de gestul elevului

Cadoul învățătoarei era precum un baton, alb și mirosea puternic a înălbitor. De asemenea, avea diferite bucăți ornamentale pe interior. Sianna Stodd și-a întrebat despre ce este vorba și a aflat că era un baton de înălbitor, dar făcut manual.

ADVERTISEMENT

Batonul a fost creat chiar de elev, cu substanțe de curățenie pe care le au părinții săi acasă. Sianna Stodd s-a emoționat când a aflat și i-a îndemnat pe oameni să aprecieze fiecare gest de bunătate de care au parte. Totodată, i-a îndemnat pe ceilalți învățători/profesori să nu pună accent pe cadourile de la elevi.

”Mirosea foarte puternic a înălbitor. Când am l-a întrebat pe copil ce este, el a răspuns pur și simplu ‘un săpun’ și părea atât de fericit. M-am uitat mai atent și mi-am dat seama că era făcut manual. Copilul mi-a spus că a folosit chestii de curățenie din dulapul mamei.

ADVERTISEMENT

Doar ca să fie clar, profesorii nu se așteaptă la cadouri de Crăciun de la părinți sau copii! Și dacă o fac, nu au o profesie greșită! Cu toate acestea, este atât de amabil și grijuliu din partea lor să-și cheltuiască banii pe profesorii lor!

Întotdeauna gândul contează! Fiind atât de recunoscător pentru cadoul lui făcut în casă (elevul, n.r)  probabil că l-a făcut să se simtă foarte bine! Și asta este ceea ce contează, mai ales când nu este așteptat!”, a detaliat învățătoarea.

ADVERTISEMENT
Tags: