Life

Ce cadou i-a dat Harlys Becerra iubitei sale, Lidia Buble. “Se descurcă în orice situație”

Lidia Buble este mai fericită ca niciodată. Artista își petrece tot timpul liber alături de iubitul său, actorul Harlys Becerra.
11.10.2021 | 13:31
Ce cadou ia dat Harlys Becerra iubitei sale Lidia Buble Se descurca in orice situatie
ADVERTISEMENT

Lidia Buble și Harlys Becerra sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi se bucură din plin de timpul petrecut împreună. Blondina pare că și-a găsit sufletul pereche.

După ce au fost în mai multe vacanțe departe de țară, actorul a decis să vină în România pentru a-și petrece cât mai mult timp alături de iubita sa.

ADVERTISEMENT

Acesta a surprins-o pe Lidia Buble cu un cadou inedit, iar artista le-a arătat imediat totul fanilor săi.

Ce cadou i-a dat Harlys Becerra iubitei sale, Lidia Buble. “Se descurcă în orice situație”

Lidia Buble și Harlys Becerra se bucură de timpul petrecut împreună în România. După ce cântăreața l-a dus acasă la Deva să-i cunoască familia, cei doi îndrăgostiți au parte de momente liniștite în București.

ADVERTISEMENT

Lidia Buble și actorul cubanez s-au plimbat prin Centrul Vechi, apoi s-au oprit la unul dintre cele mai cunoscute restaurante din zonă.

În timp ce se aflau la masă, Harlys Becerra i-a făcut iubitei sale un cadou inedit. A confecționat o floare dintr-un șervețel, iar Lidia Buble a fost foarte mulțumită.

ADVERTISEMENT

 “Se descurca în orice situație. Știe că sunt alergică la flori. Mulțumesc dragule, frumosule”, a spus artista într-un filmuleț postat pe Instagram.

Vedeta l-a prezentat pe Harlys Becerra familiei sale

Chiar dacă au o relație de doar câteva luni se pare că lucrurile sunt extrem de serioase între cei doi îndrăgostiți. Lidia Buble l-a dus pe cubanez să-i cunoască familia. Se știe că tatăl vedetei are niște reguli stricte și i-a spus în trecut că nu are voie să aducă bărbați acasă, ci doar pe cel cu care va ajunge la altar.

ADVERTISEMENT

Astfel, din gesturile concurentei de la Asia Express 4 reiese clar că relația este extrem de serioasă, ba chiar se gândește la o posibilă căsătorie.

Se pare că Harlys Becerra s-a înțeles destul de bine cu familia iubitei sale, dar mai ales cu sora acesteia Lorena.

“Lori îi face capul calendar”, a scris cântăreața pe rețelele de socializare.

Lidia Buble poartă în ultima vreme un frumos inel și toată lumea s-a întrebat dacă cei doi s-au logodit deja. În urmă cu aproape un an artista s-a despărțit de Răzvan Simion.

“Dragostea vine când nu te aștepți și răsare unde nu te așteptați” , le-a destăinuit Lidia Buble fanilor de pe Instagram.

ADVERTISEMENT
Tags: