Life

Ce cadou i-a făcut Fulgy iubitei sale, Bia Khalifa: „Pretențiile sunt mari”

Fulgy a surprins-o cu un buchet imens de flori pe Bia Khalifa. Fiul Clejanilor a scris un mesaj romantic pe un cartonaș, pentru iubita sa.
29.01.2023 | 11:48
Ce cadou ia facut Fulgy iubitei sale Bia Khalifa Pretentiile sunt mari
Fulgy și Bia Khalifa, cel mai nou cuplu din showbiz. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

O poveste de iubire surprinzătoare s-a născut la începutul acestui an: cea dintre Fulgy, fiul Clejanilor, și Bia Khalifa!

Fulgy îi spune Biei Khalifa ”Mr. Moft”

Cântărețul și fosta concurentă de la „Sunt celebru, scoate-mă de aici” trăiesc o idilă care pare să fie din ce în ce mai serioasă, asta dacă luăm în seamă declarațiile făcute de aceștia până acum.

ADVERTISEMENT

Fulgy a recunoscut că nu e ușoară relația cu Bia, deși este mulțumit de ce se petrece între ei la acest moment. Băiatul Vioricăi de la Clejani, care își spune Don Moft pe TikTok, i-a făcut un cadou neașteptat blondinei.

Fulgy spune că Bia are tot felul de pretenții, pe care speră să le poată respecta în calitate de partener. Acesta a glumit pe seama nazurilor femeii care l-a cucerit, într-o postare pe care a făcut-o pe TikTok.

ADVERTISEMENT

„Când ești Mr. Moft, pretențiile sunt mari, așa că, Bia, dacă la Loft e cu roabă, la mine uite… Frumos, ca la carte”, a spus Fulgy, după ce i-a oferit un buchet imens de trandafiri iubitei sale și un mesaj special. „E frumos în mintea mea, e plină de tine”, sună textul scris pe un cartonaș înghesuit printre trandafiri.

bia khalifa
Bia, surprinsă de iubitul ei. Foto: TikTok

Cum a început relația dintre cei doi

Bia Khalifa a vorbit recent despre noua sa relație, spunând că pe Fulgy îl cunoaște de ceva timp. Cei doi au mai discutat în mediul online, însă niciunul nu își imagina că se va ajunge mai departe.

ADVERTISEMENT

„Cu Fulgy am mai avut niște interacțiuni online de-a lungul timpului. Am făcut greșeala pe care o face toată lumea, adică să judec, să zic că omul ăsta nu mi se pare…mi se pare ceva dubios la mijloc și nu vreau să mă văd cu el.

Într-o seară, adică în seara în care ne-am cunoscut, de atunci am rămas la el, m-am și mutat la el. Mi-a propus și am acceptat. Mi-am dat seama că în viața mea nu o să mai judec un om după ce văd pe internet. Este un om extraordinar, e educat, e dulce, e ce trebuie”, a declarat Bia la Antena Stars.

ADVERTISEMENT