Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ce clauză de reziliere are Dorin Rotariu la FCSB: “Poţi să pleci pe două milioane salariu!”

Gigi Becali a dezvăluit ce clauză de reziliere are Dorin Rotariu la FCSB. Patronul "roș-albaștrilor" a mărturisit și salariu pe care îl are fostul jucător de la Dinamo.
14.10.2023 | 20:07
Ce clauza de reziliere are Dorin Rotariu la FCSB Poti sa pleci pe doua milioane salariu
Gigi Becali a dezvăluit ce clauză de reziliere are Dorin Rotariu la FCSB. Patronul "roș-albaștrilor" a mărturisit și salariu pe care îl are fostul jucător de la Dinamo.
ADVERTISEMENT

Dorin Rotariu este cel mai noi transfer de la FCSB. La 28 de ani, fostul jucător de la Dinamo a venit liber de contract după 5 ani petrecuți în străinătate. În exclusivitate, la FANATIK SUPERLIGA, Gigi Becali a dezvăluit ce clauză de reziliere are Dorin Rotariu la FCSB și ce salariu are mijlocașul.

Ce clauză de reziliere are Dorin Rotariu la FCSB

Gigi Becali a dezvăluit în exclusivitate de la FANATIK SUPERLIGA, ce clauză de reziliere are Dorin Rotariu la FCSB. Totodată, finanțatorul “roș-albaștrilor” a mărturisit și care este salariul fostului dinamovist. Horia Ivanovici a confirmat sumele în cadrul emisiunii.

ADVERTISEMENT

“Deci ați semnat 20 de mii (n.r. de euro) primul an și 25 de mii (n.r. euro) anul doi și trei, dacă rămâne, doar clubul poate să hotărască. Și un milion de euro clauză de reziliere”, a spus gazda emisiunii, FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali, de ce nu are Rotariu clauză de 2 milioane de euro

În cadrul emisiunii FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a explicat motivul pentru care Dorin Rotariu nu are clauză de 2 milioane de euro. Latifundiarul din Pipera a vrut să îi acorde șansa jucătorului să plece mult mai ușor, în cazul în care vine vreo ofertă bună. Totodată, Becali susține că Rotariu ar putea primi chiar și un salariu de 2 milioane de euro pe an.

ADVERTISEMENT

“El dacă are peste 28 de ani, putea să rezilieze contractul, dacă nu îi pui clauză. Nu i-am pus două (n.r. milioane de euro), pentru că am vrut să arăt că vreau și pentru el. I-am zis: ‘Dacă tu ai încredere în tine, Dorine, îți pun un milion.

Dacă tu ai încredere că ești fotbalist. Ai 28 de ani, înseamnă că dă cineva un milion pe tine. Ai încredere în tine’. Și el a zis: ‘Da, Nea Gigi’. ‘Păi dacă ai încredere în tine te ia imediat cu un milion în iarnă’. ‘Joci 3 meciuri și te-a luat în iarnă cu un milion și pleci și iei 2 milioane salariu’. Exact ce spun eu, așa se întâmplă în fotbal”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT

Ce ofertă a refuzat Gigi Becali pentru Darius Olaru

Gigi Becali a dezvăluit și oferta financiară pe care a primit-o pentru Darius Olaru: “Eu tot timpul vorbesc de bani, pentru că banul arată valoarea. De ce aurul e mai scump, de ce argintul e mai scump? Care e mai valoros, e mai scump. Eu acum trei zile am avut 6 milioane pe Olaru și am zis că vreau 8. Este o echipă din Europa. Oamenii nu vor să se afle.

Dacă eu am un jucător de 6 milioane, spune-mi altul care face 6 milioane de la echipa pe care a folosit-o el (n.r. – Edi Iordănescu) ieri pe teren. În afară de Man, în afară de Stanciu care cam e numărul 1 aici.

ADVERTISEMENT

Eu zic așa, Stanciu și Coman n-au voie să lipsească. După aia fă ce vrei. Alegi cei mai valoroși jucători. Stanciu, numărul 1, doi Coman, după aia pune ce vrei. Nu-l vrei pe Olaru că nu-ți convine, nu-l băga, dar pe Coman nu ai cum”.

FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI este în direct în fiecare zi de luni, marți și vineri, de la ora 10:30, pe site-ul nostru. Emisiunea va fi în premieră de la ora 17:30 și pe canalul de YouTube, dar și pe pagina de Facebook.

Gigi Becali, despre clauza și salariu lui Dorin Rotariu

ADVERTISEMENT