Fotbal international

Ce cotă colosală de „1 pauză / 2 final” a fost la Argentina – Arabia Saudită 1-2!

Cota pentru un pronostic „1 pauză / 2 final” la partida Argentina - Arabia Saudită a fost una uriașă. Este cea mai mare surpriză de până acum a Mondialului.
22.11.2022 | 14:40
Ce cota colosala de 1 pauza  2 final a fost la Argentina  Arabia Saudita 12
Arabia Saudită a avut o cotă colosală la victorie în meciul cu Argentina. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Arabia Saudită a provocat una dintre cele mai mari surprize din istoria Campionatelor Mondiale. După ce la pauză, Argentina conducea grație golului marcat de Leo Messi din penalty, jucătorii Arabiei Saudite au venit mult mai încrezători și au reușit să răstoarne rezultatul în decurs de doar 5 minute.

Cotă colosală de „Pauză/Final: 1/2” la Argentina – Arabia Saudită 1-2

Argentina – Arabia Saudită a fost unul dintre cele mai dezechilibrate meciuri în startul Cupei Mondiale din Qatar, dovadă fiind cotele primite la pariuri de către cele două formații. Pentru o victorie Argentina a primit o cotă de 1,18, în timp ce Arabia Saudită a fost cotată cu 18,00.

ADVERTISEMENT

Înainte ca Arabia Saudită să întoarcă rezultatul și să scrie istorie prin golurile lui Al Shehri și Al Dawsari, varianta „Pauză/Final: 1/2” avea o cotă uluitoare de 740. Cota era ofertantă încă dinaintea fluierului de start când varianta propusă avea o cotă de 120.

Astfel, argentinienii, care erau văzuți printre favoriții la obținerea titlului mondial, vor fi nevoiți să facă meciuri excelente cu Polonia și Mexic, adversari mult mai bine cotați decât Arabia Saudită.

ADVERTISEMENT

Cotă incredibilă pentru o victorie a Arabiei Saudite în meciul cu Argentina

Arabia Saudită a pus stop unei serii convingătoare a Argentinei de 36 de partide consecutive fără înfrângere. Formația condusă de Lionel Scaloni a cedat în fața unui adversat mult mai slab cotat în prima etapă din grupa C a Cupei Mondiale.

Înaintea fluierului de start Argentina a primit o cotă de 1,18 de la casele de pariuri pentru o victorie, miza fiind mult mai mică după ce „pumele” au reușit să deschidă scorul încă din startul partidei. Totuși, invincibilitatea lui Lionel Messi în tricoul câștigătoarei Copa America 2021 a fost oprită de foștii elevi ai lui Răzvan Lucescu sau Laurențiu Reghecampf sau Ciprian Panait, Al Shehri și Al Dawsari.

ADVERTISEMENT

Un egal înainte de fluierul de start în Argentina – Arabia Saudită era cotat cu 7,00, în timp ce o victorie nesperată a saudiților a primit o cotă inimaginabilă de 18,00. Două goluri ale fotbaliștilor argentinieni erau cotate cu 1,30.

Primul eșec pentru Argentina după o serie de 36 de meciuri consecutive fără înfrângere

Argentina, cu Lionel Scaloni pe bancă, traversa o perioadă entuziasmantă și era privită una dintre favoritele la Cupa Mondială din Qatar. Entuziasmul s-a stins odată cu victoria Arabiei Saudite, scor 2-1 pe Lusail Iconic Stadium, cea mai mare arenă din Qatar pe care se va disputa finala Cupei Mondiale 2022.

ADVERTISEMENT

Elevii lui Herve Renard au reușit să oprească seria pozitivă a lui Lionel Messi și compania după ce „pumele” ajunseseră la 36 de victorii consecutive fără înfrângere. Cu două trofee în ultimii doi ani alături de Argentina, Messi va încerca să pună mâna pe titlul mondial care-i lipsește din palmares.

Pentru câștigătoarea Finalissima 2022 urmează disputa cu Mexic, sâmbătă, 26 noiembrie ora 21:00, în timp ce Arabia Saudită va da piept cu Polonia, sâmbătă, 26 noiembrie, ora 15:00.

ADVERTISEMENT