Life

Ce crede Cătălin Botezatu despre căsătorie. Designerul a vorbit despre calitățile femeii ideale

15.10.2020 | 12:36
Ce crede Catalin Botezatu despre casatorie Designerul a vorbit despre calitatile femeii ideale
ADVERTISEMENT

Deși are multe admiratoare printre fanele lui, Cătălin Botezatu este singur de ceva timp. Creatorul de modă nu a mai fost văzut în compania unei femei și este pregătit să înceapă o nouă relație.

Explicația ar putea fi imaginea femeii ideale pe care a descris-o, știind foarte bine ce calități trebuie să aibă viitoarea lui parteneră de viață, așa cum a declarat în cadrul unui interviu.

ADVERTISEMENT

Nu se poate spune despre Cătălin Botezatu că are niște standarde imposibile, însă știe ce vrea să-i ofere partenera lui și a prezentat cum ar arăta iubita ideală din punctul lui de vedere.

Cum arată femeia ideală pentru Cătălin Botezatu

Designerul a oferit o listă de calități pe care vrea să le găsească la viitoarea lui parteneră. Gusturile lui Cătălin Botezatu sunt destul de rafinate chiar și atunci când vine vorba de femei, însă nu exagerate.

ADVERTISEMENT

Nu se știe dacă celebrul designer este implicat într-o relație la momentul actual, însă cert este că nu a fost văzut de mult timp în public la brațul unei femei.

Cătălin Botezatu a dezvăluit ce își dorește de la următoarea femeie care se va afla în brațele lui, fără a fi vorba de calități fizice.

ADVERTISEMENT

“Nu am și sunt bine așa cum sunt. Poate că m-aș opri dacă aș găsi o femeie care are calitățile pe care le doresc. Îmi doresc o femeie care să îmi înțeleagă muncă, să aibă umor, un număr mare de circumvoluțiuni, să îi placă să călătorească, să vibreze alături de mine.”, a spus acesta pentru redactia.ro.

Juratul de la “Bravo, ai stil! Celebrities” nu crede în căsătorie și este convins că două persoane pot avea o relație de iubire, lipsindu-se de semnarea unor acte.

ADVERTISEMENT

“Nu, nu cred în instituţia căsătoriei. Consider că dacă doi oameni se iubesc pot stă împreună o veşnicie fără a avea nevoie de un act.”, a adăugat Botezatu.

Un alt lucru pe care l-a dezvăluit creatorul de modă este faptul că nu îi plac femeile care sunt prea ușor de descoperit. Le preferă pe cele misterioase, pe care bărbații le descoperă treptat, nu deodată.

Întrebat dacă îi plac femeile greu de cucerit și dacă există una care să-i trezească interesul acum, Cătălin Botezatu a oferit un răspuns detaliat:

“Categoric îmi plac astfel de femei. Nu-mi plac femeile care se dezvăluie că o chintă royala. În general, bărbații ar trebui să descopere ușor femeia, să facă eforturi pentru a o cuceri. Dacă este prea ușor de cucerit, o femeie devine că o pastilă pe care o poți lua în fiecare seară, aproape în mod automat. Da, în viața mea există o astfel de femeie, dar dacă mă frământă prea tare riscă să mă înlăture. Să nu devină prea greu de cucerit.”

ADVERTISEMENT