Life

Ce culoare trebuie să aibă, de fapt, portofelul. Așa atragi banii și prosperitatea în viața ta

Dacă vrei să atragi banii în 2024, cumpără-ți un portofel de această culoare. Specialiștii spun că așa ai parte de prosperitate.
21.01.2024 | 20:04
Ce culoare trebuie sa aiba de fapt portofelul Asa atragi banii si prosperitatea in viata ta
Ce culoare trebui să aibă portofelul. Sursa foto: Unsplash
ADVERTISEMENT

Atunci când își cumpără un portofel nou, oamenii se uită la mărime, firmă, model și mai puțin la culoare, iar aceasta este una dintre cele mai mari greșeli, spun specialiștii. Dacă vrei să atragi banii în viața ta, trebuie să faci asta.

Ce culoare să alegi atunci când îți cumperi un portofel. Regulile de care să ții cont dacă vrei bani în 2024

Puțini oameni sunt conștienți de faptul că există diferite metode prin care poți atrage banii în viața ta. Unul dintre aspectele de care nu multă multe ține cont este culoarea pe care portofelul lor o are.

ADVERTISEMENT

Astfel că, dacă vrei să ai parte de prosperitate în anul care tocmai a început, ar trebui să te uiți și la aceste detalii, nu numai la formă sau firmă. De exemplu, albastrul semnifică pacea, liniștea și stabilitatea.

În plus, culoarea este asociată cu chakra gâtului, iar aceasta reprezintă comunicarea și auto-exprimarea. Prin urmare, atunci când achiziționezi un portofel albastru, banii vor veni mai repede în cazul obții un job în care este nevoie să discuți cu oamenii.

ADVERTISEMENT

Pe de altă parte, verdele este asociat cu pozitivitatea, viața și creșterea. Așadar, dacă dorești să îmbunătățești fluxul banilor, alege să-ți iei un portofel în această culoare, spun specialiștii.

Ce alte culori poți alege

Roșul este o altă nuanță pentru care poți opta cu încredere, pentru că reprezintă faima și prosperitatea, atrage banii și abundența. În același timp, însă, este și culoare elementului de foc, ceea ce înseamnă că ar putea crește cheltuielile.

ADVERTISEMENT

Maroul, pe de altă parte, înfățișează un element de pământ și dacă ai un portofel de această culoare, atunci poți atrage în viața ta stabilitatea financiară și îți va fi mai ușor să obții un echilibru între venituri și cheltuieli.

Despre galben, culoarea soarelui, se crede că poate fi un simbol al bogăției. Este asociată cu fericirea și prosperitatea, astfel că portofelul tău va arăta că te simți împlinit și ai motive de bucurie.

ADVERTISEMENT

Și portocaliul poate fi culoarea potrivită a portofelului tău, deoarece este vibrant, energic și se consideră că atrage bogăția, prosperitatea și norocul la bani, notează publicația spynews.ro. 

ADVERTISEMENT