News

Ce decizie a luat consilierul local al PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia

Partidul Mișcarea Populară a transmis sâmbătă, 29 ianuarie, ce decizie a luat Dinu Gheorghe. Consilierul local al PMP fusese implicat în agresarea consilierei USR din Mogoşoaia.
29.01.2022 | 14:48
Ce decizie a luat consilierul local al PMP implicat in altercatia de la Mogosoaia
ADVERTISEMENT

Consilierul local al PMP Dinu Gheorghe, implicat în agresarea consilierei USR din Mogoşoaia, a demisionat din partid.

„Consilierul local PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia şi-a dat demisia din partid. PMP are Toleranţă zero faţă de violenţă fizică şi verbală în politică”, arată o postare de sâmbătă pe pagina de Facebook a partidului.

ADVERTISEMENT

Consiliera locală din Mogoşoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a fost bruscată şi jignită joi seară, la o şedinţă, de către doi consilieri locali – Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP). Femeia a anunțat că a depus plângere la Poliţie.

Dinu Gheorghe, consilierul local al PMP implicat în altercaţia de la Mogoşoaia, a demisionat din partid

Vineri, preşedintele Partidului Mișcarea Populară, Cristian Diaconescu, ceruse Consiliului Executiv Judeţean al PMP Ilfov să-l suspende pe Dinu Gheorghe din toate funcţiile politice pe care le deţine până la concluzionarea anchetei cu privire la incidentele din data de 27 ianuarie, de la Consiliul Local Mogoşoaia.

ADVERTISEMENT

Incidentul s-a întâmplat după o ședință a Consiliului Local, ținută într-o școală, când doi reprezentanți ai PNL și PMP au început să o amenințe.

Consiliera locală USR din Mogoșoaia, Felicia Ienculescu-Popovici, a depus plângere la poliţie spunând că a fost agresată fizic de către consilierii locali Valentin Ene (PNL) şi Dinu Gheorghe (PMP).

ADVERTISEMENT

Valentin Ene a ameninţat-o că ”o bagă în scaun cu rotile”. Poliţiştii oraşului Buftea au întocmit dosar penal.

Consilierul PNL a fost suspendat din funcţiile de conducere din partid

PNL Ilfov a transmis vineri un mesaj în care condamnă ferm orice formă de violenţă.

În postarea de pagina de Facebook se precizează că Valentin Ene, consilier local în Mogoşoaia, a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei în scandalul legat de consiliera locală USR Mogoşoaia agresată de doi consilieri.

ADVERTISEMENT

“Partidul Naţional Liberal, prin filiala Ilfov pe care o conduc, condamnă ferm orice formă de violenţă, iar valorile şi principiile liberale sunt esenţiale pentru orice membru al echipei noastre.

Ca urmare a evenimentului de ieri, domnul consilier Ene a fost suspendat din toate funcţiile de conducere din partid, până la finalizarea anchetei”, se arată într-un comunicat semnat de preşedintele PNL Ilfov, Hubert Thuma, publicat, vineri, pe Facebook.

ADVERTISEMENT