Life

Ce decizie drastică a luat Carmen de la Sălciua. Fanii vor fi foarte dezamăgiți

Carmen de la Sălciua, decizie drastică. Anunțul făcut de interpreta de muzică de petrecere. Veste neașteptată pentru fani.
20.03.2023 | 11:07
Ce decizie drastica a luat Carmen de la Salciua Fanii vor fi foarte dezamagiti
Decizia drastică luată de Carmen de la Sălciua. Sursa foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Carmen de la Sălciua a luat o decizie drastică, despre care le-a vorbit și celor care o urmăresc în mediul online. Interpreta de muzică de petrecere este foarte sinceră cu fanii săi și a ținut să le dea această veste.

Carmen de la Sălciua, decizie drastică. Ce a anunțat cântăreața

Anunțul pe care l-a făcut cântăreața este unul trist pentru fanii ei. Carmen de la Sălciua este una dintre cele mai apreciate artiste din România și are o comunitate numeroasă de fani și pe rețelele sociale, acolo unde obișnuiește să posteze regulat.

ADVERTISEMENT

De-a lungul timpului, vedeta a făcut dezvăluiri atât despre viața profesională, cât și personală. Artista își împărtășește adesea viziunile în mediul online, iar fanii îi urmăresc cu interes activitatea.

În ultima vreme, cântăreața a făcut mai multe schimbări în viața ei. Aceasta a devenit tot mai apropiată de credință, iar rețelele sociale îi ocupă foarte mult timp. Din acest motiv, Carmen de la Sălciua a decis să renunțe la una dintre platformele sociale și să facă alte lucruri pentru ea.

ADVERTISEMENT

Mai exact, vedeta va șterge Tik Tok și i-a anunțat pe fani că nu va mai putea fi găsită acolo. Interpreta vrea să se bucure mai mult de lucrurile din viața reală și consideră că e momentul să nu mai fie activă pe această platformă.

“Am luat decizia de a-mi organiza diferit și viața virtuală! Și poate să mă bucur mai mult de realitate și să fac lucruri frumoase pentru mine! Nu mă veți mai putea găsi pe TikTok de acum înainte! Tot ce mai puteți vedea acolo sunt probabil câteva fanpage-uri.

ADVERTISEMENT

În ultima perioadă petreceam mult timp aici! Fără niciun folos. Mulțumesc comunității mele. Ne vedem pe celelalte rețele de socializare”, a anunțat Carmen de la Sălciua pe Instastory.

Carmen de la Sălciua
Carmen de la Sălciua renunță la Tik Tok. Sursa foto: Instagram/Colaj Fanatik

Ce spunea Carmen de la Sălciua despre mediul online

Nu de puține ori, Carmen de la Sălciua a abordat subiecte mai sensibile în mediul online, pentru care a fost criticată de internauți. De fiecare dată, vedeta le-a răspuns oamenilor calm, chiar dacă opiniile sale nu coincideau cu ale celorlalți.

ADVERTISEMENT

“Atât timp cât se poate, mai abordez diferite subiecte, dar încerc pe cât posibil să nu intru chiar în tot ceea ce se scrie. Mă irită foarte tare faptul că lumea se duce pe o pantă descendentă. Tot felul de desfrâuri încep să devină normalitate și nici nu mă interesează”, a spus cântăreața acum ceva timp.

ADVERTISEMENT