Life

Ce decorațiuni trebuie să pui în bradul de Crăciun ca să atragi norocul ca un magnet. Îți va merge bine tot anul viitor

Care sunt podoabele care nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun. Așa atragi norocul și bunăstarea tot anul următor.
03.12.2023 | 13:10
Ce decoratiuni trebuie sa pui in bradul de Craciun ca sa atragi norocul ca un magnet Iti va merge bine tot anul viitor
Care sunt podoabele care nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun. Așa atragi norocul și bunăstarea tot anul următor. Sursa foto: freepik.com
ADVERTISEMENT

Ce decorațiuni trebuie să pui în bradul de Crăciun ca să atragi norocul ca un magnet. Îți va merge bine tot anul viitor. Specialiștii în Feng Shui spun care sunt obiectele care aduc energii pozitive și dragoste în locuință.

Care sunt podoabele care nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun. Așa atragi norocul și bunăstarea tot anul următor

Care sunt podoabele care nu trebuie să lipsească din bradul de Crăciun. Așa atragi norocul și bunăstarea tot anul următor. Din fericire, nu este nevoie să dai iama la cumpărături pentru că ai deja în casă toate cele necesare.

ADVERTISEMENT

Persoanele care își doresc să aibă spor la bani trebuie să folosească tonuri aurii, fie că este vorba de globuri, lumini, fundițe sau renii lui Moș Crăciun. Această nuanță reprezintă bogăția și nu trebuie să lipsească din brad.

Specialiștii în arta Feng Shui susțin că în bradul de Crăciun e bine să se agațe o cheie. Tradiția chineză este de părere că acest obiect simbolizează abundența. În plus, cheia este văzută ca un simbol către accesarea oricărei uși sau deschiderea unui portal spre succes.

ADVERTISEMENT

Mai mult, în felul acesta poți manifesta schimbări la locul de muncă, un nou parcurs profesional sau o afacere de succes. Bradul de Crăciun se împodobește de fiecare dată alături de familie și cu o atmosferă plăcută pentru o energie pozitivă.

Cum poți atrage partenerul ideal cu ajutorul decorațiunilor de Crăciun

Pentru a atrage partenerul ideal nu trebuie să lipsească din casa sa două bețișoare de scorțișoară. Ingredientul este asociat cu dragostea, cel mai probabil mulțumită aromei sale speciale și inconfundabile.

ADVERTISEMENT

Așadar, cu ajutorul acestui condiment plăcut și aromat poți manifesta venirea în viața ta a partenerului de viață mult visat. Tot ce trebuie să faci este să așezi cele două bețișoare de scorțișoară în bradul de Crăciun.

E indicat să fie poziționate foarte aproape unul de celălalt, între crengi sau chiar legate cu o panglică decorativă. Mai mult, cei care au răbdare pot face un aranjament personalizat care să se încadreze perfect în decorul sărbătorilor de iarnă.

ADVERTISEMENT

E foarte important ca în timp ce le așezi în brad să te gândești la persoana pe care vrei s-o atragi în viața ta. Experții susțin că trebuie să vizualizezi și să manifestezi această dorință arzătoare. Energia pozitivă te va ajuta să o împlinești!

ADVERTISEMENT
Tags: