Life

Ce diferență de înălțime e între Cabral și Andreea Ibacka. Cât e de înalt, de fapt, prezentatorul PRO TV

Ce diferență de înălțime este între Cabral și partenera sa, Andreea Ibacka? Întrebarea îi frământă pe mulți curioși! Află răspunsul!
08.10.2023 | 11:42
Ce diferenta de inaltime e intre Cabral si Andreea Ibacka Cat e de inalt de fapt prezentatorul PRO TV
Cabral e cu mult mai înalt decât Andreea Ibacka. Foto: Instagram
ADVERTISEMENT

Cabral și Andreea Ibacka sunt dovada vie că nu contează înălțimea când vine vorba de dragoste! Prezentatorul de la PRO TV e cu mult mai înalt decât soția sa. Blondina nu își ”arată” mereu statura, asta pentru că poartă destul de des tocuri.

Ce diferență de înălțime e între Cabral și Andreea Ibacka, de fapt

Cabral este vizibil înalt, însă cât măsoară realizatorul Săriți de pe fix, de fapt? Ei bine, vă spunem că, potrivit datelor disponibile public, pe Wikipedia, Cabral are nici mai mult, nici mai puțin decât doi metri!

ADVERTISEMENT

Da! Prezentatorul de la PRO TV poate fi oricând un baschetbalist veritabil și putem spune că privește lumea de sus, la propriu. Soția lui, însă, nu ajunge nici măcar până la 1,70 m! Andreea Ibacka are 1,64 metri. Asta nu a stat în calea iubirii dintre ea și soț, cu care are doi copii împreună, pe Namiko și Thiago.

Așadar, între Cabral și Andreea Ibacka e o diferență de înălțime de exact 36 de centimetri! Pentru unii, această diferență este destul de considerabilă. Pentru ei, nici că mai contează dat fiind că sunt împreună de niște ani buni.

ADVERTISEMENT

Cabral nu doar că este mai înalt decât nevasta lui, dar e și mai mare ca ani. Prezentatorul Săriți de pe fix e născut pe 4 octombrie 1977, deci are deja 46 de ani, în timp ce Andreea a venit pe lume pe 18 august 1985 (38 de ani). Așadar, între cei doi soți e o diferență de vârstă de 8 ani.

Despre diferența de vârstă dintre cei doi, Andreea Ibacka a făcut câteva declarații într-un interviu acordat la un moment dat pentru revista Viva!.

ADVERTISEMENT
cabral andreea ibacka
Cabral și Andreea Ibacka formează unul din cele mai iubite cupluri de la noi

Andreea, despre diferența de vârstă dintre cei doi

„Diferența nu-i nici mare, nici mică. Deși, după anul fabricației, am fi putut să ne cunoaștem chiar la ședințele cu părinții. Acolo unde participam în calități diferite, vreau să spun. Lumea e atât de mică, încât eu am fost colegă de generală cu Artemis, sora lui Cabral.

Da, există momente în care simțim diferit. Tcmai prin prisma etapei pe care o traversăm.

Eu i-am înțeles criza vârstei mijlocii (să nu-i spuneți că a pățit el așa ceva!). El a mers pe mâna mea când a venit vorba despre decizia extinderii familiei, despre timing-ul ideal (mă scuzați, nu mi-a ieșit nicio formulare mai puțin pompoasă)”, a precizat soția lui Cabral pentru sursa menționată.

ADVERTISEMENT