Life

Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite, decizie radicală. „Vă spun că divorțez”

Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite că a luat o decizie radicală. Se pare că bucătarul vrea să ”divorțeze”. În ce context a spus acest lucru?
29.09.2023 | 08:49
Florin Dumitrescu de la Chefi la Cutite decizie radicala Va spun ca divortez
Decizia luată de Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite. Sursă foto: Instagram / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Florin Dumitrescu este unul dintre cei mai apreciați bucătari din România și totodată. Totodată, el este și unul dintre jurații faimosului show culinar Chefi la Cuțite de la Antena 1.

Decizia luată de Florin Dumitrescu de la Chefi la Cuțite

Florin Dumitrescu are 36 de ani și este căsătorit cu Cristina. Cei doi au împreună doi copii și de altfel formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. 

ADVERTISEMENT

Chiar soția sa vorbea la un moment dat despre cum merg lucrurile între cei doi. Cristina îl vede pe chef Florin Dumitrescu un jurat ”sever, impulsiv”, dar totodată și ”sexy”. Iar lucrurile nu se opresc doar aici.

Soția bucătarului mai povestea de asemenea că acesta este perfecționist și pasionat de ceea ce face. Astfel, indiferent de cât de mult muncește, aceasta este mândră de realizările pe care le are.

ADVERTISEMENT

„Pentru unii el este un simplu bucătar, pentru alţii este juratul sever, sexy şi impulsiv. Însă indiferent că vine târziu acasă mirosind a mâncare, că este perfecţionist, că are plete şi e nebărbierit, că este impulsiv şi pasionat de ceea ce face, că de multe ori mă enervează cu bună lui dispoziţie pentru mine el este Florin, iubitul meu, bucătar de meserie şi artist din pasiune”, spunea Cristina într-un interviu mai vechi despre soțul ei.

Și totuși cum s-a ajuns să vorbească Florin Dumitrescu despre ”divorț”, dacă se înțelege bine cu soția sa? Vorbele sale au fost spuse într-un cu totul alt context, iar gluma a fost una apreciată de publicul larg.

ADVERTISEMENT

Ce planuri are juratul show-ului culinar de la Antena 1

După cum știm deja, în ultima perioadă au avut loc numeroase divorțuri în showbiz-ul românesc. Ca să facă haz de necaz, Florin Dumitrescu a anunțat pe Facebook că ”divorțul este o modă” și că și el e pregătit să facă acest pas.

Mai exact, juratul Chefi la Cuțite vrea să divorțeze de pâine dar și de sucuri carbogazoase. De asemenea, el mai bagă ”divorț” și de combinațiile nesănătoase precum cea de carne cu cartofi.

ADVERTISEMENT

„Pentru că divorțul este o modă, vă spun că divorțez și eu. Divorțez de pâine, sucuri carbogazoase și combinația de cartofi cu carne. Rog seriozitate”, a scris juratul de la Chefi la Cuțite pe pagina sa de Facebook.

ADVERTISEMENT