Life

Ce diferență umitoare de vârstă există între Mircea Badea și Carmen Brumă. Prezentatorul de la Antena 3 este mai mare

Detaliul pe care puțini îl știu despre Carmen Brumă și Mircea Badea. Ce diferență de vârstă există, de fapt, între cei doi.
09.09.2023 | 07:00
Ce diferenta umitoare de varsta exista intre Mircea Badea si Carmen Bruma Prezentatorul de la Antena 3 este mai mare
Ce diferență de vârstă există între Mircea Badea și Carmen Brumă. Sursa foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai trainice cupluri de la noi din țară. De mai mult de două decenii formează un cuplu și au împreună un copil, dar puțini știu ce diferență de vârstă există, de fapt, între ei.

Ce diferență de vârstă există între Carmen Brumă și Mircea Badea

Mircea Badea și Carmen Brumă formează unul dintre cele mai sudate cupluri de la noi din țară. De când s-au cunoscut, au simțit că sunt suflete pereche, iar de 25 de ani au o relație și sunt de nedespărțit.

ADVERTISEMENT

Mulți îi consideră un exemplu de urmat în viață. Motivele sunt numeroase, duc o viață de familie liniștită, lipsită de scandaluri care să fi ajuns vreodată la urechile publicului, ambii se pot lăuda cu trupuri de invidiat și, în plus, mulți și-ar dori să ajungă în punctul în care să-și permită vacanțe opulente ca ale cuplului. 

Detaliul pe care puțini îl cunosc despre Carmen Brumă și Mircea Badea, pe lângă faptul că nu au spus niciodată când și unde s-au cunoscut, este legat de diferența de vârstă dintre ei. S-a vehiculat chiar că realizatorul emisiunii În gura presei ar fi mai mic decât soția lui.

ADVERTISEMENT

Ipoteza, însă, este total falsă. Mircea Badea s-a născut pe 24 februarie 1974, în timp ce Carmen Brumă a venit pe lume pe data de 9 mai 1977. Astfel că, moderatorul de la Antena 3 CNN are 49 de ani, în timp ce partenera lui de viață are doar 46. Prin urmare, diferența de vârstă este de 3 ani.

De ce nu s-au căsătorit cele două vedete până acum

Chiar dacă îi leagă o relația de două decenii și jumătate, timp în care au devenit părinți unui băiețel, acum în vârstă de nouă ani, și și-au construit o vilă impresionantă, Mircea Badea și Carmen Brumă nu sunt căsătoriți.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness a explicat în trecut această decizie. Ea a povestit ca totul a pornit din copilărie și că niciodată nu s-a numărat printre fetițele care se vedeau purtând rochia de mireasă și își plănuiau în detaliu ziua nunții.

Gândirea nu i s-a modificat peste ani, drept urmare ea și Mircea Badea nu au ajuns niciodată în fața altarului. Totodată, vedeta este de părere că, după atâția ani, un act nu ar face nicio diferență în relația lor.

ADVERTISEMENT

„Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva. Nu am avut-o! Nu mi-am dorit! Așa a fost modelul. Așa a fost materialul. Prea târziu să mai schimbăm materialul”, a povestit Carmen Brumă pentru revista unica.ro.

ADVERTISEMENT