Life

Motivul pentru care Mircea Badea și Carmen Brumă nu se căsătoresc: ”Prea târziu să mai schimbăm materialul”

De ce Mircea Badea și Carmen Brumă nu fac nunta. Dezvăluirile uimitoare făcute de fosta asistentă TV despre această decizie.
11.05.2023 | 10:03
Motivul pentru care Mircea Badea si Carmen Bruma nu se casatoresc Prea tarziu sa mai schimbam materialul
De ce Mircea Badea și Carmen Brumă nu fac nunta. Dezvăluirile uimitoare făcute de fosta asistentă TV despre această decizie. Sursa foto: Instagram. Colaj: Fanatik
ADVERTISEMENT

Motivul pentru care renumitul prezentator de la Antena 3 și iubita sa nu se căsătoresc. Frumoasa șatenă consideră că este prea târziu să mai schimbe materialul. Ce a vrut să spună vedeta cu această declarație surprinzătoare.

De ce Mircea Badea și Carmen Brumă nu fac nunta. Dezvăluirile uimitoare făcute de fosta asistentă TV despre această decizie

Carmen Brumă a dezvăluit de ce nu nu face nunta cu Mircea Badea, pe care l-a întâlnit prima oară în urmă cu peste 25 de ani. Fosta asistentă TV a vorbit deschis despre această decizie pe care a luat-o încă din copilărie.

ADVERTISEMENT

Antrenoarea de fitness susține că nu s-a văzut niciodată mireasă și nu a reușit să schimbe acest aspect de-a lungul anilor. Așa a ajuns ca în momentul de față să nu se gândească la cât de important este un act.

„Eu n-am avut niciodată această fantezie cu mine mireasă, dar de mică. Adică, nu e ceva recent. Nu am avut eu asta, cu eu să fiu mireasă, eu să fiu soția cuiva, nu am avut-o! Nu mi-am dorit!

ADVERTISEMENT

Așa a fost modelul, așa a fost materialul, prea târziu să mai schimbăm materialul”, a mărturisit Carmen Brumă pentru revista unica.ro. Totodată, vedeta a spus cum l-a cunoscut pe Mircea Badea.

Carmen Brumă și Mircea Badea, o relație discretă

Carmen Brumă și Mircea Badea se bucură de o relație discretă pe care nu doresc să o expună prea mult în social media. Cei doi preferă să nu vorbească foarte des despre legătura amoroasă pe care o au de mai bine de 25 de ani.

ADVERTISEMENT

În plus, șatena a mai adăugat că nu dorește să spună cum s-a cunoscut în realitate cu partenerul de viață, însă a scos în evidență faptul că Mihai Mitoșeru nu a contribuit la această întâlnire. E o poveste pe care doresc să o știe doar ei.

„L-am cunoscut la un moment dat, cred că sunt peste 25 de ani. Există o poveste care circulă, care a fost spusă de Mihai Mitoșeru, cum că el ne-a prezentat, nu este adevărată. Nu atunci ne-am cunoscut noi.

ADVERTISEMENT

Atunci are el senzația că ne-am cunoscut, dar noi nu ne-am cunoscut atunci. Nu ne-a introdus, nu ne-a făcut cunoștință Mihai Mitoșeru, ne-am descurcat singuri”, a completat Carmen Brumă, mai arată sursa menționată anterior.

ADVERTISEMENT