Life

Ce diferență uriașă de vârstă exista, de fapt, între Petre Roman și fosta soție. Mioara Roman era cu mult mai mare

Diferența de vârstă dintre Petre Roman și fosta lui soție, Mioara Roman. Aceasta din urmă este mai mare. De ce s-a ajuns la divorț?
27.08.2023 | 19:00
Ce diferenta uriasa de varsta exista de fapt intre Petre Roman si fosta sotie Mioara Roman era cu mult mai mare
Mioara Roman și Petre Roman au divorțat în 2007. Cât timp a fost soț și soție. Sursa foto: Click!
ADVERTISEMENT

Petre Roman și Mioara Roman au fost unul dintre cele mai faimoase cupluri, în urmă peste două decenii. În 2007 s-a ajuns la divorț, după o căsnicie care părea eternă, de peste 30 de ani. Din aceasta a rezultat și un copil, celebra Oana Roman.

Cu cât este mai mare Mioara Roman decât fostul soț, Petre Roman

Divorțul dintre fostul premier și fosta lui soție a ținut primele pagini ale ziarelor vremurilor de acum 20 de ani și a fost intens dezbătut și la TV. S-a scris și s-a vorbit mult despre motivul din spatele despărțirii. Infidelitatea lui Petre Roman sau diferența de vârstă dintre el și Mioara Roman au fost luate în calcul.

ADVERTISEMENT

La un moment dat, Mioara Roman a mărturisit pentru o publicație că nu diferența de vârstă a fost cauza, ci faptul că nu și-au mai putut trece cu vederea lucruri care îi deranjau. ”Ni s-a umplut paharul”, a punctat Mioara Roman, într-un interviu mai vechi.

”Eu şi Petre nu ne-am despărţit din cauza diferenţei de vârstă. Ni s-a umplut paharul că ne-am chinuit prea rău şi punct. Cea mai fericită căsnicie pe care am văzut-o a fost între un domn şi o doamnă cu 15 ani mai mare, dar care erau la acelaşi nivel cultural. Ea a murit, iar el s-a dus zilnic la mormântul ei”, a declarat Mioara Roman pentru Ziarul Ring.

ADVERTISEMENT

La doi ani după divorț, Petre Roman și-a găsit refugiu în brațele unei femei mai tinere, artista Silvia Chifiriuc. Ulterior, fostul premier s-ar fi îndepărtat foarte mult de fosta familie, iar Mioara Roman crede că Silvia Chifiriuc i-a impus acest lucru.

”Petre nu mă mai caută. Silvia Chifiriuc nu-l lasă nici măcar să mă sune! Nici cu fetele noastre nu se află în relaţii apropiate. Mă simt obosită, am răcit. Mi-au adus fetele medicamente, dar în rest sunt singură.

ADVERTISEMENT

Acum, m-am mutat şi locuiesc pe Şoseaua Chitilei, într-un apartament al unui prieten de-al Oanei (fiica sa, n.r). Plătesc o chirie modică”, spunea Mioara Roman, într-un interviu din anul 2018, pentru publicația Click!

Petre Roman, recăsătorit cu o femeie mult mai tânără decât el

Silvia Chifiriuc este mai tânără cu 25 de ani decât Petre Roman (77 ani, n.r). Acesta a declarat în diferite interviuri că s-a îndrăgostit de ea cum nu i s-a mai întâmplat cu o altă femeie. Alături de Silvia și-a întemeiat o nouă familie. Ambii sunt părinții unui băiat, ajuns acum la vârsta adolescenței, 13 ani.

ADVERTISEMENT

Cât despre Mioara Roman, aceasta are 83 de ani în momentul de față și supraviețuiește într-un azil de bătrâni. Locul nu este unul oarecare, ci de lux, iar Oana Roman, fiica sa, achită lunar o taxă de 4.000 de lei. Mioara Roman are probleme cu deplasarea și suferă de Alzheimer.

ADVERTISEMENT